Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha kicsi a péniszem, soha ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kicsi a péniszem, soha ne is csajozzak?

Figyelt kérdés

Vegyek egy pólót, hogy My penis is too small to have a Girlfriend or to be married?

Ennyi? 13 cm-el semmi esélyem? Igazi tampon? Mindenki csak ku fog nevetni meg alázni? :(

Megcsalni? :(

2023. máj. 6. 11:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
34%

Nem! Próbálkozz nyugodtan! Másoknak is vannak ilyen adottságaik, de símán találnak párt maguknak.

Vannak lehetőségek (orál, petting, ...).

2023. máj. 6. 12:00
 2/23 anonim ***** válasza:
65%
A lúzer mentalitásod, a ruppótlansagod és a fizikai adottságaid miatt nem lesz csajod. A 13 centis farok ezek mellett... khm... eltörpül 😆
2023. máj. 6. 12:18
 3/23 anonim ***** válasza:
51%

A legnagyobb méretű tampon 5 cm. (Csak hogy tudd.)

A 13 centi a lóf@szhoz képest kicsi, szexre viszont tökéletes.

Ne sajnáld magad, hanem tanulj meg csajozni, és találd meg a hozzád való nőt. Aki a lóf@szt szereti, annak a 16-17 centi is kicsi, a többinek meg a 13 is elég.

Az orgazmus és a jó szex nem a pasi méretén, hanem a szexuális kultúráján múlik.

2023. máj. 6. 12:18
 4/23 anonim ***** válasza:
53%
Egy lúzer csajt így is összeszedhetsz, aki csak azért lesz veled mert jobb mint egyedül. De normálisat aligha, bármit is trollkodnak itt a kisfarkú lúzerek. Én szóba sem állnék veled.
2023. máj. 6. 12:45
 5/23 anonim ***** válasza:
53%
Dehogyisnem! Csak vegyél hozzá egy BMW terepjárót és máris ki van egyenlítve a dolog.
2023. máj. 6. 12:49
 6/23 A kérdező kommentje:
4-es. Köszi, hogy nem kamuzol én is így gondolom :(
2023. máj. 6. 12:50
 7/23 anonim ***** válasza:
74%

Azért ezt annyira bírom, hogy itt kizárólag a gigaf@sz preferenciájú nők válaszai hasznosak és hitelesek. Aki mást mer állítani, az gyakoris troll, vagy kisfarkú lúzer.

Ez valami végtelenül szánalmas.

2023. máj. 6. 13:05
 8/23 anonim ***** válasza:
41%
Hát sok értelme nincs, mert úgyis otthagy a lány, amikor meglátja.
2023. máj. 6. 13:09
 9/23 anonim ***** válasza:
59%

7

Hazugságokkal etetni hasznosabb? Az élet nem azt igazolja majd amit te meg a kisfarkúak szeretnének. Hanem azt amit én is teszek: ha van jobb (és mindig van) akkor keresek jobbat! Haragudhattok rám és a világra, de úgyis ezzel fog szembesülni. Én vagyok a szánalmas mert NEM hazudok neki??? Ugyan már...

2023. máj. 6. 13:16
 10/23 anonim ***** válasza:
70%

Nem, a szánalmast nem neked szántam (bár tény, hogy nem voltam egyértelmű.)

Te ott hibázol, hogy csak a saját preferenciádat ismered, meg esetleg egy-két barátnődét, mégis deklarálod, hogy kizárólag ez igaz.

Btw nő vagyok, és nyilván a saját preferenciáimat jobban ismerem, mint akár te, akár a kérdező.

A szánalmas az, amikor a kérdező föltesz egy kérdést (nem csak a jelenlegi, számtalanszor találkoztam már itt hasonlóval), és nők tucatjai írják, hogy NEM, nem minden nő egyforma igényű ésatöbbi, és a kérdező inkább sajnálja magát tovább, mert nyilván csak az mond igazat, akinek ő kevés lesz, mindenki más csak kamuzik.

2023. máj. 6. 13:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!