Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire általános dolog az oldalon a közös maszturbálás más felhasználókkal? Van még olyan akinek ez már nem fér bele? Chatben, webcamon...
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy van még azért olyan akinek ez már nem fér bele? Mert elég sokszor olvasok itt ilyenekről.2023. máj. 4. 07:42
11/17 anonim válasza:
Innen nem, máshonnan igen, még "szexkaland" is lett ilyenből. Alapvetően semmilyen médiát nem lehet küldeni, és nem is fogok zaklatni random nőket, mint egyesek. Ha valaki kérdez párat priviben, akkor se szoktam leütni a labdát, mert szerintem ellenkezik az oldal szellemiségével az, hogy valaki olyanoknál nyomul, aki csak a kérdéseire szeretne választ kapni. Olyat el tudok képzelni, hogy szimpatikus vagyok neki, és más platformon folytatjuk a beszélgetést, bár nem vagyok olyan aktív, hogy ez a veszély fenyegetne :)
12/17 anonim válasza:
Előfordul, csak nehogy a végén kiderüljön hogy az anonim másik résztvevőnek is pötse van 😂
13/17 anonim válasza:
#5 vagyok
Gyorsan vissza azt a 100%-ot a válaszomon, és tanuljuk meg, hogy soha ne mond, hogy soha...😅
14/17 anonim válasza:
#13 nagyon jó volt veled a webcames maszti :-)
15/17 anonim válasza:
Még ha nem csúsztál volna el a webcamon, akkor is tudnám, hogy nem te voltál a másik oldalon :)
16/17 anonim válasza:
Ha nem 20 centi és közepesen vastag, akkor lehet nem én voltam :$
17/17 anonim válasza:
#13: Örülünk, hogy így gondolod... 😝
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!