Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire általános dolog az oldalon a közös maszturbálás más felhasználókkal? Van még olyan akinek ez már nem fér bele? Chatben, webcamon...
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy van még azért olyan akinek ez már nem fér bele? Mert elég sokszor olvasok itt ilyenekről.2023. máj. 4. 07:42
1/17 anonim válasza:
Én még senkivel nem maszturbáltam innen. De biztos én vagyok a gáz... 😄😂
22L
2/17 anonim válasza:
#1: Attól nem leszel gáz, hogy nem csinálod...attól sem, ha igen. 😄
3/17 anonim válasza:
Én itt találkoztam egy lánnyal akivel szoktunk szexchatelni
4/17 anonim válasza:
Nekem is volt már benne részem, bár nem gyakran. /F
5/17 anonim válasza:
Szexchateltem már több férfival is, de a közös maszturbálás, soha. Az csakis egyedül :)
6/17 anonim válasza:
Én se szoktam. Régebben próbáltam már, nem itt ugyan, de rájöttem, hogy nem nekem való. Egyáltalán nem találom izgatónak. Pedig a valóságban elég bevállalós vagyok, viszont ott hozzá tudsz érni a másikhoz. Ez az online szex szerintem annak való, akinek nem jut más. Ha nekem tetszik valaki, azzal találkozni szeretnék. Ne csak a szája legyen nagy.
7/17 anonim válasza:
Kamu itt mindenki szinte, szóval ha nem zavar a valójában meleg maszti akkor hajrá
8/17 anonim válasza:
Volt rá példa, bár elég érdekes szitu alapján. TELJESE más irányba indult a beszélgetés, mint ahogy befejeződött. (Céges ügyben hívtam egy hölgyet, miután letudtuk a kötelezőket, csacsogtunk, és ez lett a vége.) Utána heti szinten taliztunk, (munka ügyben) nem mondom, hogy nem volt kicsit kínos, de sose hoztuk fel.
9/17 anonim válasza:
Maszti és szexchat meg ilyen baromságok még soha. De tali már volt több is, volt ami kifejezetten szex miatt.
21L
10/17 anonim válasza:
Spontán előfordult már többször itt, de ha célirányosan próbáltam valakivel, az soha nem jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!