Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet feldolgozni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet feldolgozni, hogy kihasználtak?

Figyelt kérdés

Egy ismerős, akivel együtt dolgoztunk egy projekten, rájött, hogy tetszik nekem. Ezután kezdeményezett, majd miután beleértem magam, pár alkalmas szex után gyakorlatilag beszüntetett mindent…. Munkatársként továbbra is normális, de én nagyon pocsékul vagyok…:( egyikünk sem független, én jelenleg kifelé tartok a kapcsolatomból, ezért is mentem bele…

Tudom hülyeség volt az egész, de én idióta naiv azért azt nem gondoltam volna, hogy pár alkalom után lapátra tesz. Előtte teljesen be volt gőzölve….

2023. máj. 3. 21:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Engedd el. Jó volt az ágyban? Esetleg ha rossz passzban lesztek megint és kedvetek támad dugtok egyet. Ezért kar fejeket vágni meg nem beszélni. Ha neked úgyis rossz a kapcsolatod keress partnereket. Ha később lesz erre a sracra időd, lefekszel vele is. Csak magadra vigyázz hogy nehogy teherbe ess. Kb 18 voltam mikor volt faszról faszra járás, egy élménynek jó volt, és aki a legtöbbre verte magát az volt a legbénább az ágyban mert fél perc alatt elment.
2023. máj. 3. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!