Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet feldolgozni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet feldolgozni, hogy kihasználtak?

Figyelt kérdés

Egy ismerős, akivel együtt dolgoztunk egy projekten, rájött, hogy tetszik nekem. Ezután kezdeményezett, majd miután beleértem magam, pár alkalmas szex után gyakorlatilag beszüntetett mindent…. Munkatársként továbbra is normális, de én nagyon pocsékul vagyok…:( egyikünk sem független, én jelenleg kifelé tartok a kapcsolatomból, ezért is mentem bele…

Tudom hülyeség volt az egész, de én idióta naiv azért azt nem gondoltam volna, hogy pár alkalom után lapátra tesz. Előtte teljesen be volt gőzölve….

2023. máj. 3. 21:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%
Nevetséges. A palidat csalod, majd amikor az új bika pofára ejt, még "kihasználásról" is van pofád beszélni.
2023. máj. 3. 21:35
 12/21 A kérdező kommentje:

A kérdésre is tudsz válaszolni, vagy csak a provokáció megy egy olyan dologban, amiről semmit nem tudsz! 11!

Nem véletlen vagyok válófélben a párommal, maradjunk ennyiben! A kérdés nem erre irányult továbbá!

2023. máj. 3. 21:47
 13/21 anonim ***** válasza:
75%
#12 jól kisírtad magad, de van ilyen baby. Máskor majd okosabban választasz, ill. felnőtt nőként - bár nem esik jól a másik inkorrektsége - nem duzzogsz rajta értelmetlenül, hanem tanulsz az esetből. Sz.r ügy ha kihasználnak valakit, de te is ott voltál nem? Továbblépsz, mást úgysem tudsz csinálni.
2023. máj. 3. 21:51
 14/21 A kérdező kommentje:

Én őszintén irigylem azt az embert , akinek nem fáj, ha inkorrektek vele…. !

Igen ott voltam, és ha tudom a forgatókönyvet előre, akkor máshogy alakítom a szerepemet.

2023. máj. 3. 22:03
 15/21 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom mitvártál, tündérmesét? Nyilván a pali is tudta hogy félrelépsz, úgy is kezelt…
2023. máj. 3. 22:06
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
#14 na látod akkor tanulj az esetből, s máskor legyél körültekintőbb, vedd észre az apró jeleket amikor csak néhány dugásra hajt valaki.
2023. máj. 3. 22:11
 17/21 A kérdező kommentje:
16, milyen apró jelei lehetnek, hogy CSAK néhány dugás várható?
2023. máj. 3. 22:25
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Az az "apró" jel, hogy tudja, hogy te párkapcsolatban vagy. Szerinted mit akar, megszöktetni és utána éldegélni boldogan? Nos, nem. Meg akar dugni aztán viszlát. Mint egy kurvát.
2023. máj. 3. 22:34
 19/21 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, senki nem használt ki, ezért értelmetlen a kérdésed.

A te esetedtől teljesen függetlenül, ha valakit kihasználnak, annak az önbecsülését és lelki egyensúlyát kell helyreállítania, és az egóját ért sérelmet tanulsággá kell formálnia.

A te esetedben semmit nem kell csinálnod, csak elkönyvelni ezt a félrekúrós kalandot annak, ami. Valójában a kollégád csinálja jól. Lehet az is, hogy gyenge teljesítményt nyújtottál az ágyban, és annak is örülnöd kéne, hogy a munkában még korrekt veled. Ugye nem csak feküdtél, mint egy fadarab?

2023. máj. 3. 22:36
 20/21 A kérdező kommentje:

Mit csinál jól a kollegám?! Azt, hogy behülyíti a munkatársát, beígér mindenféle földi jót, majd annak a töredékét nem valósítja meg? Mindezt úgy, hogy pontosan ismeri a másik fél élethelyzetét és az érzelmeit is irányába?

Az én teljesítményemmel semmi gond nincs az ágyban! Már ami ki tudott bontakozni ebben a néhány, sokszor rekord gyorsaságú időpontban, amire lehetőséget adott….

Közben utólag már esnek le dolgok, hogy a barátnőjének akkortájt eü gondjai voltak és szerintem emiatt nem működött a szex…. Ezt utólag tudtam meg mástól….

2023. máj. 3. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!