Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért izgat titeket ennyire egy terhes nő?
Rengeteg olyat olvasok itt ahol a férfiak a terhes nőket említik meg szexuális témáknál. Jómagam is jelenleg terhes vagyok, éppen ezért érdekel miért izgatja ez ennyire a férfiakat :)
20 / L
Szerintem a szexuális versengéssel lehet inkább összefüggésben.
Nekem is izgatóak a csinos terhes nők, meg szoktam nézni és arra gondolok, hogy , hű, de megdugnám és mehetne telibe, nem kell vigyázni. Ugye az egész élővilág himjei versengenek egymással, hogy ki termékenyíti meg a nőstényeket. Valahol olvastam, hogy még a pénisz makk, gombakalap formája is azért alakult az idők folyamán, hogy ki-be mozgással kiszivattyúzza a punciból a már benne lévő spermát. Vagyis régen amikor több hím/férfi is magáévá tett egy nőt akkor az utolsó lehetőleg kiszivattyúzta a nőből a vetélytársai spermáját és a sajátjával töltötte meg. Így nőtt az esélye , hogy az ő génjei szaporodnak tovább. És azt hiszem ez működik tudatalatti szinten mai is bennünk, hogy van egy nőstény akit más hím megtermékenyített így késztetést, vágyat érzünk arra, hogy a saját génjeinket próbáljuk oda csempészni. Ugye ez már lehetetlen ha terhes a nő de tudat alatt ez hajt minket. Megdugni a máš által megtermékenyített nőt és saját spermánkat beletölteni.
Én meg olyan nő vagyok, aki a terhessége után elhagyta a f@sz férjét, és egyedülálló anyaként épített karriert.
És nem volt soha bajom sem hormonálisan, sem mentálisan, sőt szexuálisan sem.
Megszültem a babát, első évben vele voltam otthon és utána feléppítettem a karrierem, rendbe tettem a testem, így ha utánam fordulsz az úton, meg nem mondod, hogy már lebabáztam. Szóval legközelebb ha egy nő után fordulsz elgondlkodhatsz, hogy van-e gyerek vagy nem....
De még annyit hozzá teszek, hogy remélem ilyen mentalitással nem szaporodsz.
17es
Mennyire egy undorító alak vagy. Anyukád is terhes volt veled, tehát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!