Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Miért izgat titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért izgat titeket ennyire egy terhes nő?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyat olvasok itt ahol a férfiak a terhes nőket említik meg szexuális témáknál. Jómagam is jelenleg terhes vagyok, éppen ezért érdekel miért izgatja ez ennyire a férfiakat :)

20 / L

2023. máj. 3. 07:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%
Nemelyik terhes nő nagyon is szexi olyan kisugarzása van hogy vonz es izgató a duzzadt mellek,a pocak .
2023. máj. 3. 10:04
 12/26 anonim ***** válasza:
74%
Nekem a punci kinézete izgat amikor már kezd átalakulni a szüléshez. Eszméletlenül gyönyörü. (Volt amikor csak csokolgatni, picit nyalogatni engedte a lány és az izétöl, kinézetétöl, finom tapintásátol elélveztem.) Mindig keresem az ilyen lehetöségeket.
2023. máj. 3. 12:07
 13/26 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem a szexuális versengéssel lehet inkább összefüggésben.

Nekem is izgatóak a csinos terhes nők, meg szoktam nézni és arra gondolok, hogy , hű, de megdugnám és mehetne telibe, nem kell vigyázni. Ugye az egész élővilág himjei versengenek egymással, hogy ki termékenyíti meg a nőstényeket. Valahol olvastam, hogy még a pénisz makk, gombakalap formája is azért alakult az idők folyamán, hogy ki-be mozgással kiszivattyúzza a punciból a már benne lévő spermát. Vagyis régen amikor több hím/férfi is magáévá tett egy nőt akkor az utolsó lehetőleg kiszivattyúzta a nőből a vetélytársai spermáját és a sajátjával töltötte meg. Így nőtt az esélye , hogy az ő génjei szaporodnak tovább. És azt hiszem ez működik tudatalatti szinten mai is bennünk, hogy van egy nőstény akit más hím megtermékenyített így késztetést, vágyat érzünk arra, hogy a saját génjeinket próbáljuk oda csempészni. Ugye ez már lehetetlen ha terhes a nő de tudat alatt ez hajt minket. Megdugni a máš által megtermékenyített nőt és saját spermánkat beletölteni.

2023. máj. 3. 19:10
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
13- ebben lehet valami, logikusnak hangzik.
2023. máj. 3. 19:29
 15/26 anonim ***** válasza:
60%
Én csak azt nem értem, hogy gumi nélkül lehet szexelni… mintha a gumi csak a tehetségtől védene meg…
2023. máj. 3. 19:49
 16/26 anonim ***** válasza:
68%
#8 Akit nem izgat egy terhes nő, az búza... Én imádom őket. 🥰
2023. máj. 4. 05:49
 17/26 anonim ***** válasza:
21%

Én meg olyan nő vagyok, aki a terhessége után elhagyta a f@sz férjét, és egyedülálló anyaként épített karriert.

És nem volt soha bajom sem hormonálisan, sem mentálisan, sőt szexuálisan sem.

Megszültem a babát, első évben vele voltam otthon és utána feléppítettem a karrierem, rendbe tettem a testem, így ha utánam fordulsz az úton, meg nem mondod, hogy már lebabáztam. Szóval legközelebb ha egy nő után fordulsz elgondlkodhatsz, hogy van-e gyerek vagy nem....

De még annyit hozzá teszek, hogy remélem ilyen mentalitással nem szaporodsz.

2023. máj. 4. 11:49
 18/26 A kérdező kommentje:

17es

Mennyire egy undorító alak vagy. Anyukád is terhes volt veled, tehát

2023. máj. 4. 12:59
 19/26 A kérdező kommentje:
Neki is ugyanúgy volt pocakja, ugyanúgy megváltozott a teste és még sorolhatnám. Ezek szerint undorodsz már a saját anyádtól is mert 9 hónapig a szíve alatt hordott és aztán megszült téged? El sem tudod képzelni egy női test ilyenkor min megy keresztül, milyen sok fájdalom is jár ezzel és minden egyes terhes nő gyönyörű úgy ahogy van. Ha nem lennének terhes nők, te sem születtél volna meg te gyökér de lehet hogy jobb is lett volna ha te nem születsz meg ilyen gondolkodással. Nem értem hogyan lehet attól undorodni ha egy nő terhes. Kíváncsi vagyok amúgy te hogyan nézel ki mert biztosan nem vagy misztertökéletes akitől mindenki elájul. És remélem soha nem lesz családod se..
2023. máj. 4. 13:03
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
#20 Nagyon vicces, hogy így felhúzod magad azon, hogy másnak más tetszik, mint neked 😆
2023. máj. 4. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!