Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért izgat titeket ennyire egy terhes nő?
Rengeteg olyat olvasok itt ahol a férfiak a terhes nőket említik meg szexuális témáknál. Jómagam is jelenleg terhes vagyok, éppen ezért érdekel miért izgatja ez ennyire a férfiakat :)
20 / L
Mert sok férfi képtelen gyereket nemzeni, vagy nem is akar. Így meg… ezt is megoldotta nekik más. Ők csak élvezik.
A másik oldal sok nő ilyenkor sokkal jobban kívánja a szexet. De a férjével vagy a gyerek apjával nem holmi jött ment idegenekkel.
Én szoktam terhes nőkről videót nézni.
Alapból a husisabb alkat izgat, de a terhesség szerintem nem ezért.
Elég izgató a has, főleg a végén. Szoktam fantáziálgatni elég perverz dolgokról is. Pontos okot nem tudok mondani miért izgatóbbak ennyivel.
Hiába olvastam el az összes választ, még mindig nem írtatok semmi konkrétat. Én nőként néha visszataszítónak látom ha pl kidudorodik a köldök, csúcsos a has, stb.
De hát mindennek lehet fétise, még az ajtókilincsnek is…
Vki irja már le konkrétan mert engem is érdekel.
Én is éppen terhes vagyok, és sokszor kapok "olyan" pillantásokat. A mögöttes okára még nem jöttem rá.
Nagy pocakom van már, viszont vékony maradtam és csak a hasam nőtt, így még látványosabb. Talán ez is lehet az egyik oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!