Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a pasi szereti,ha néha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasi szereti,ha néha ápolatlan a szerszám, ettől indul be, mennyire izgató a nőknek? Ez nagyon perverz?

Figyelt kérdés
2023. máj. 2. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ritka undorító. Én biztos hozzá nem érnék 1 büdös, koszos péniszhez. De az ápolatlan alatt mit értesz? Erdő van? Mert az még okés lehet. De ha oda tenné túrósan meg úgy hogy 2-3 napja nem mosta tuti lehánynám.

23L

2023. máj. 2. 19:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Ha túrós
2023. máj. 2. 19:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Fúj!
2023. máj. 2. 19:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Pfejj 🤮
2023. máj. 2. 19:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Vazze! Ha túrós a f@szod inkább csinálj túróstésztát!
2023. máj. 2. 20:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Mármint beindul attól, hogy a saját szerszáma ápolatlan? Ok, de ahhoz én miért kellek? Én hozzá nem nyúlnék, foglalkozzon vele ő, elvégre neki tetszik. Ha engem akarna rávenni, utolsó (és befejezetlen) randi lenne.
2023. máj. 2. 20:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Megint te? Szopd le magad túróssan, agyhalott....
2023. máj. 3. 00:40
 8/9 anonim ***** válasza:
#5! De egye is meg saját maga!
2023. máj. 3. 01:20
 9/9 anonim ***** válasza:
8. A farkát meg karikázza fel, süsse ki szalonna helyett. Így fog igazán ízleni neki.
2023. máj. 3. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!