Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, hogy reagáltok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, hogy reagáltok, ha szex közben a csaj azt mondja a szerszámra, hogy "Milyen nagy!"?

Figyelt kérdés

2023. febr. 19. 15:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Érdektelen, nem vagyok a farokméret megszállottja. Ha azt mondja “milyen jó” annak viszont örülök.
2023. febr. 19. 15:06
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék! :)
2023. febr. 19. 15:06
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
Nekem szerintem nem olyan hatalmas, de volt olyan, aki megijedt amikor meglátta, nem is volt olyan jó, mert végig olyan feszült volt. Szóval attól függ, hogy milyen hangsúllyal mondja. Többen mondták úgy, hogy látszott, hogy tetszik nekik, az jó érzés.
2023. febr. 19. 15:12
 4/13 anonim ***** válasza:
77%

Nem mondjuk nőknek, hogy szép vagy

Ők a farkunkra azt, hogy de szép nagy

Nem süt a nap be az ágyba

Mint az athéni hotelszobába

2023. febr. 19. 15:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Izgalommal elégedettséggel tölt el
2023. febr. 19. 15:33
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nekem kicsi, így elképzelni sem tudok ilyen szituációt.
2023. febr. 19. 16:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Nyugtáznám.
2023. febr. 19. 16:13
 8/13 anonim ***** válasza:
84%
Kicsit megrökönyödnék, őszintén szólva kissé hangulat romboló, szerintem.😄 Én sem mondok semmit a mellre, puncira.... Na jó, egyszer volt ilyen, amikor egy nagyon, de nagyon kívánatos, késő harmincas nővel voltunk együtt. Fazon volt neki, és amikor megláttam, akkor kicsúszott a számon, hogy végre egy felnőtt nő. Kicsit nevetett, láthatóan jól esett neki.
2023. febr. 19. 18:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Eddig olyan nem volt aki nem mondta volna ezt élőben. Csak egy kicsit erősebb szavakkal. 😀
2023. febr. 19. 18:06
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem jó érzés mindig nagyon, ha a csaj megdicséri a méretemet. Persze az elismerés alapból jólesik mindig, bármire is vonatkozzon, de ha a férfiasságod miatt kapod, az valahogy különösen hízelgő. És szerintem ezzel a férfiak többsége ugyanígy van.

Mondjuk abban viszont az előttem szólóknak igaza van, hogy csak akkor mondj rá ilyet, ha komolyan gondolod, meg valóban olyan méretű. Ha egy éppen csak átlagos péniszre kezded el mondogatni, hogy "milyen nagy", az inkább cinikusan hangzik, mintsem elismerően. :)

2023. febr. 20. 17:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!