Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor nem lehet meglovagolni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor nem lehet meglovagolni egy pasit? Van valami testi adottság,ami kizáró ok? Pasik van,akit még sosem tudtak meglovagolni?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 30. 21:18
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
Miért nem őt kérdezed meg?
2023. ápr. 30. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:
39%

Nekem volt annyira duci partnerem (több is) akik a combjuk miatt nem tudtak meglovagolni, pedig nekem elég izmos lábam van.

Vékonyabb barátnővel összejött a dolog.

2023. ápr. 30. 21:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem áll a fasz@...bár akkor is meg lehet...a hátát, a hasát, stb. 🤷🏻‍♂️
2023. ápr. 30. 21:28
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Miért ne lehetne? Én minden pasit meg tudnék lovagolni!😛 L28
2023. ápr. 30. 21:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt olyan párom akinek mindig kicsúszott ha én voltam fölül, szerintem az én hüvelyem is furcsán kanyarodik ilyenkor és nem ment.
2023. ápr. 30. 21:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha túl kicsi a pötse, vagy nem áll fel, vagy sokkal nagyobb a hordóhasa mint a péló.
2023. máj. 1. 00:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Meg sok csaj nem jol lovagol, nem le-fel mozognak ahogy kéne hanem magukat leszorítva előfe-hátra csúszkalnak, ami nem mondog izgato, mert elszoritja az ember farkat a tovenel.
2023. máj. 1. 08:16
 8/8 anonim ***** válasza:
#4 De én harapok... xD
2023. máj. 2. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!