Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, kizáró ok ha egy férfinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, kizáró ok ha egy férfinak semmi jó szexualis élménye nincs?

Figyelt kérdés
Rossz dolgok történtek vele.
2023. jan. 9. 01:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Az attól függ mi az a rossz dolog ami történt?
2023. jan. 9. 02:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem kizáró ok. Ha viszont egy új kapcsolatban sem nyitott e miatt, akkor az hamar kiderülhet és akkor e miatt lehet szakítás.
2023. jan. 9. 06:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nem kizáró ok.

Velem is történt sok rossz.

De ahogy a #2-es is írta egy új kapcsolatban nyitni kell. Hisz a jó szex hozzátartozik egy kapcsolathoz.

2023. jan. 9. 07:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Mármint? Kapcsolatra nem. Akkor, ha nincs semmi hátránya a szexben. Ha korlátozza azokat, amiket én szeretek és nem teljes az intimitás, akkor nem is fog sokáig tartani az a kapcsolat.
2023. jan. 9. 11:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Szexmentes párkapcsolatban élek. Férfi vagyok a barátnőm nem akar szexelni évek óta. Külön alszunk semmilyen testi kapcsolat nincs közöttünk.Meztelen nőt sem láttam évek óta. Ha szakítanánk és elköltözne tőlem a barátnőm bár nagyon vágyom a szexre mégsem keresnék másik nőt. Fizikailag minden rendben velem ezzel nincsen gond. Viszont lelkileg annyira tönkretett ez a rengeteg visszautasítás, megaláztatás hogy inkább kerülném az újabb kapcsolat kialakítását megkímélve ezzel a hölgyet.
2023. jan. 9. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!