Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők kizaro ok az ha egy férfi félig roma?
Oké hát mi német származású nemesemberek vagyunk, a család ugyan fekete hajú de kék szemű, világos bőrű apai ágon. Garantáltan nincs egy roma se a felmenőim között (sajnos papírom van róla a náci időkből).
Ehhez képest apám kreol bőrű, sötétbarna szemű, akár cigánynak is elmehetne a fiatalkori képei alapján. Én meg hófehér bőrű szőke vagyok, a szemem meg világos zöldesbarna. És biztos, hogy se a nagyanyám, se az én anyám nem lépett félre, azaz nagyon hasonlítunk egymásra, csak apámnak nagyon kreolos a bőre.
Ennyit a bőrszínről, nem érdekel senkit sem.
Igen. Volt teljesen roma párom, meghozzá eleg komoly, ugyhogy biztosra tudom hogy soha többet, még olyat se, akiben csak kevés van (mar ha tudja egyáltalán).
Ugyhogy sajnos ez nálam teljesen kizárt, mondjuk a mostani párom vélhetően már életre szolo lesz, ugyhogy a kérdés már nem is aktuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!