Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasik miért fizetnek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért fizetnek a szexért amikor van ingyen punci is?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 28. 20:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
Hiába magyarázza bárki is, a legtöbb nő egységes elvárásokkal rendelkező homogén masszát alkot.
2023. ápr. 29. 00:53
 12/17 anonim ***** válasza:
82%
Nem is akarom ismerni az összes nőt, még a legtöbbet se. Miért vitatkozol velem egy olyan dologban, ami a valóságban egy természetes személy számára sem elérhető. Egy ember sem fogja soha ismerni az összes többit. Miért állítod ezt most be tévedésemnek? Kérlek engedd el az igazságtudatodat. Vagy legalább engem engedj el, ha magad nem tudod. Lehet, hogy te valóban értékes vagy, és egyedül te vagy az aki nem meglopsz. De az “összes többi” - akit eddig talasztaltam (nem tudok többet talasztalni, mint ami megadatik nekem) igen. Kérlek legalább had válasszam a kevésbé nagy veszteséget (ami ha a teljes képet nézem valójában a nagyobb veszteség, másfajta értelemben), mint sem a nagyot. Engem korábban nem értékeltek (pontosabban senki nem vette a valódi fáradságot, hogy felfedezzen magának), pedig én is értékes vagyok. Ha nem is feltétlen, és egyből mutatom. Elég jól ismerem a női lélek rejtelmeit. De férfiként sosem leszek egy közülük. Viszont amennyit férfiként érinthetek a női létből (nem a testiségre gondolok) annyit már érintek. Viszont van még hova fejlődni, van még mit elérni. Ezt belátom. Azt is, hogy van olyan keretrendszer, ami szerint tévedek. Biztos tudnál olyat mutatni. Hisz amit írtál az nem kitaláció. Csak eddig nem találkozott az én valóságommal. De most már igen. Hiszek neked.
2023. ápr. 29. 00:56
 13/17 anonim ***** válasza:
65%
10: A 11-es választ nem én írtam, ellenben a 12-est igen. #5
2023. ápr. 29. 00:58
 14/17 anonim ***** válasza:
76%

Az udvarlásnak is megvan a varázsa. Valakinek nincs ideje, vagy kedve rá, mások egyszerűen csak visszataszítóan undorítóak.

Ne hogy azt hidd, hogy az a virágillatú leányzó, aki minden nap edz, karbantartja magát, és kábé olyan, mint egy modell, az majd leáll egy sörhasú 100 éves, mediterrán barlanglakóval...

2023. ápr. 29. 08:23
 15/17 anonim ***** válasza:
14: Ezt most nekem írtad? Ez most célzás volt? #5
2023. ápr. 29. 12:03
 16/17 he84 ***** válasza:

Oké 12-es válaszoló, nagyjából értelek. De ettől még nem csak az van, amit bizonyos emberek (például te) tapasztaltál eddig. Nem annyira ritka a "normálisabb" nő, mint azt hiszed. Ám mivel te férfi vagy, soha nem is fogod teljesen ismerni mindenben a nőket, főleg nem általánosítva. Én se mondom azt, hogy mert mondjuk több perverz férfival taliztam már, ezért a legtöbb tuti az. Ez csak egy példa, nálam ez nincs így, de lehetett volna így is, ha így alakul. Én tudom és elfogadom, hogy van ilyen-olyan, mindenféle férfi. Ahogy neked is érdemes lenne ezt elfogadni nők terén.

A 14-es válaszoló meg ne provokáljon mást és téved. Jó néhány csinos, vagy átlagos nő van pocakos, nem annyira magas férfival, mert a viselkedése, a belseje is (kisugárzása, személyisége) megfogja az embert a másikban jobb esetben. A csinos nők közül sajnos több a felszínes és van köztük olyan is, aki lehord és nem akar átlagos férfival se lenni. De vannak, akik igen és vannak, akik pocakos, kövér, nem annyira magas férfival is, elmondtam az okait. Én például korábban vonzódtam kövér férfihoz is, aki szinte ugyanolyan magas, mint amennyire én, több mint 10 éve egy barátom sima barátként. Lehetett volna részemről több is, de az ő részéről nem igazán, de ennek hosszú múltja van, bonyolult is, nem fogom sehol se elmondani/leírni. Ettől még továbbra is barátok vagyunk.

2023. máj. 2. 00:03
 17/17 anonim ***** válasza:
16: Azt hiszem nem állunk ellentétben. #12
2023. máj. 2. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!