Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért fizetnek a szexért amikor van ingyen punci is?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 28. 20:58
1/17 anonim válasza:
Nocsak hol van ingyen punci? Szerintem ez igencsak érdekelné a GyK népét :D
2/17 anonim válasza:
Sosem fizetek a szexért. Nem fizetek a húsért, ha egyszer tudok vadászni. 30/F
3/17 anonim válasza:
Na ez is egy provokáló kérdés, a kérdező alig várja, hogy összeugorjatok a kommentekben..
4/17 anonim válasza:
Azért, mert az "ingyen punciért" meg kell dolgozni. Ha nem vagy külsőleg vonzó, mínusz pont. Ha nincs jó munkád és kényelmes életed, mínusz pont. Ha nincs jó beszélőkéd és otthon ülős vagy, mínusz pont. Sokan mínuszban vannak, hiába lehet az a legkedvesebb, leg-ilyen meg olyan férfi, a nők tojnak rá. Így nem lehet ingyen puncihoz jutni. Legalábbis még nem láttam vagy hallottam ilyenről pedig eleget éltem már ezen a Földön.
5/17 anonim válasza:
Inkább a pénzem pazarlom, mint az időmet. Pénzem még bármennyi lehet, az időm meg véges. A nők manapság meg játszmáznak, amiben meg nem vagyok partner. 30/F
6/17 anonim válasza:
Nincs ingyen punci. A világban mindennek ára van, mindenért tenned kell valamit (ha még nem tűnt fel).
7/17 anonim válasza:
Van ingyen punci csak nagyon nagyon ritka.
8/17 he84 válasza:
Tévedsz 5-ös válaszoló, nem minden nő játszmázik, például én se, így hát ne általáoníts, még akkor se, ha rosszakat tapasztaltál.
9/17 anonim válasza:
8: Nem tévedek, és Nők mint nagy általánosságban. Általánosságban, szóval nem az összes. Te vagy az üdítő kivétel. Mondjuk 20-ból 1. #5
10/17 he84 válasza:
De igenis tévedsz, mert nem ismerheted az összes nőt, de még a legtöbbet se. Na meg a nők többet tudnak a többi nőről abból a szempontból, hogy hogyan állnak hozzá dolgokhoz, mint például ehhez. Nem jó általánosítani és nem ritka, mint azt hiszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!