Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 8 -ra hogy tudok zenet...

Iphone 8 -ra hogy tudok zenet elmenteni,hogy ne kelljen havonta fizetnem sehova a zenehallgatasert?

Figyelt kérdés

Radiot szoktamhallgatni,de [link]

Ilyen nyakpant hangszorot csak blutooth-os vezeteknelkuliben kaphato!

Hol kaphatnek vezetekest ilyen hangsziroban?

#Radio ingyen van
2022. okt. 17. 08:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Most akkor mi a kérdés?
2022. okt. 17. 09:04
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Százas boltban lehet venni fülhallgatós rádiót 2 ceruzaelemmel. Ahhoz se előfizetés, se nyakpánt nem kell, de ha mégis veszel vezetékes nyakpántot, lehet hozzá csatlakoztatni.
2022. okt. 17. 09:25
 3/14 anonim ***** válasza:
kb 5 ezer forint egy vezetékes füllhallgató. Azzal már eléred a rádiót és tudsz menteni onnan számokat. Egy memóriakártya a telefonba is kb 10 ezer.Szóval egyszeri 20 ezer forintért tudsz majd mentegetni magadnak számokat rádióból.
2022. okt. 17. 10:12
 4/14 anonim ***** válasza:
39%
#3 iPhone-ban rádió? Kérdező, ha rádiót akarsz hallgatni, miért iPhone-t veszel? A rádióhoz egyébként vezetékes fülhallgató kell, a kábel az antenna. Némelyik működik anélkül is, de rosszabb a vételi minőség.
2022. okt. 17. 10:41
 5/14 anonim ***** válasza:
4-es vezetékes füllhallgatóval elvileg eléred a rádiót vele
2022. okt. 17. 10:51
 6/14 anonim ***** válasza:

#5 Nekem nincs ugyan iPhone-om, de tudtommal nincs benne (rendes) rádió, csak internetes állomásokat tudsz hallgatni, igaz, azoknál mindegy milyen a fülhallgatód.

Kérdező: [link]

2022. okt. 17. 11:12
 7/14 A kérdező kommentje:

Az iphoneba nem lehet memoriakartyat rakni.

Netes radio van rajta,de ez menet kozben fogyasztana a netem,aminek nem orulok.

A salas hangszorot azert talalom jonak,mert hallom az utcai zajt is melle. De ehhez nem lehet csinort csatlakoztatni,h a radiomra rakossem. A radiom jelenleg fulhallgato nelkul hallgatom,h ne ussenek el a jardan se.

Gondoltam,h vmi trukk csak van,h a salszeru hangszoron hallgathassam a radiot.

Igen, ceruzaelem meretu aksival hasznalhato radiot hasznalok.

Futashoz is.

Szornyu,h minden a lehuzasra megy.

2022. okt. 17. 15:32
 8/14 anonim ***** válasza:
Vezeték nélküli fej/fülhallgatón - mint már írtam - nem lehet rádiót hallgatni, csak tárolt zenét, vagy streamet a netről, mert a rádióhoz antenna kell, az pedig ebben az esetben a vezeték. Másrészt - amit már szintén írtam - NINCS FM-rádió az iPhone-ban. Ami nem FM, az internetes, így bezárul a kör.
2022. okt. 17. 15:40
 9/14 anonim ***** válasza:

"Netes radio van rajta,de ez menet kozben fogyasztana a netem,aminek nem orulok."

Ha volt pénz majomra, legyen banánra is.

2022. okt. 17. 18:26
 10/14 anonim válasza:

Pc ről iTunes kell, azon keresztül a telefonra

De nem éri meg amikor az apple music havi 1500 korlátlan zenehallgatással és letöltéssel (hogy tudjál útközben net nélkül hallgatni)

Ennyi pénzért egy reggelit nem kapsz manapság

2022. okt. 17. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!