Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondták már hogy jól áll?
Figyelt kérdés
Jól áll a kezedben, vagy a szádban a farok?2023. ápr. 27. 20:59
2/9 anonim válasza:
Szerencsére még nem volt hülyével dolgom, mert időben kiszúrtam őket.
3/9 anonim válasza:
Egyszer amikor épp térdelve konnyitoettem valakin akkor nagyon mondogatta, hogy ilyen jól meg senkinek nem allt az övé. És beinddult tőle be is durvutl kicsit yd
4/9 A kérdező kommentje:
Persze itt arra gondoltam, hogy szép, vagy izgalmas arca, vagy tekintete van a csajnak. Ilyenkor szokták mondani hogy, jól áll neki a farok. Szerintem pasik tudják miről beszélek, az itteni nők vagy csunyák, vagy buták és nem kaptak még ilyen elismerést 🤪
2023. ápr. 28. 00:29
5/9 anonim válasza:
Ott írom hogy igen meg sztorival is, de de buta us vagyok meg csúnya is.
Ok
3-as voltam
6/9 A kérdező kommentje:
3 as trollkodásnak gondoltam a fogalmazás alapján, de lehet tévedtem.
2023. ápr. 28. 00:35
8/9 anonim válasza:
A párom már igen. De nyilván csak négyszemközt. És részben poénból mondja, részzben meg azért, hogy felizgasson vele.
9/9 A kérdező kommentje:
8 as jó olvasni, hogy van aki érti hogy miről van szó.
2023. ápr. 30. 01:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!