Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sz_Klaudia06 kérdése:
Mondjátok, hogy nem csak nekem mondták már ezt egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nos, olyan emberrel élek együtt, akinek probléma az, hogy túl nedves vagyok..(Vagyis, mindig megnyugtat, hogy igazából ez nem baj, de közben azért elmondja, hogy nem érez semmit az együttlétből) Sok helyen utána néztem már, hogy mi lehet a baj, de nem érzem úgy, hogy csak velem lenne a baj. Mivel szeretkezés közben én pont az ellenkezőjét érzem..(Mármint azt, hogy túl száraz vagyok) Tudom, nem itt kellene ezt megbeszélnem, de ez olyan bántó, hogy már nem egy embertől kaptam meg. Illetve, mi van, ha tényleg az a baj, hogy nem vagyok felizgulva eléggé és nem funkcionál odalent minden tökéletesen?2022. okt. 29. 20:55
3/3 anonim válasza:
Az értelmes pasikat ez nem zavarná, sőt inkább izgatná őket hogy ilyen hatással vannak rád. Matekozd ki hogy akkor aki ezt a szemedre veti melyik értelmi kategóriába tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!