Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az mit jelent, hogyha azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mit jelent, hogyha azt mondták hogy ne legyek prosti?

Figyelt kérdés

Voltam örömlánynál, és azt mondta nekem, hogy férfi prosti ne legyek, mert csak rosszat tenne velem, ő is megbánta, hogy prosti lett.

Miért hozta ezt fel, szerinte olyan jól nézek ki, hogy tudnám magam hirdetni és lennének ügyfeleim, vagy miért mondhatta?

2023. ápr. 19. 00:28
 1/6 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem csak félt, hogy elcsábítanád a kuncsaftjait.

Esetleg próbáld ki, hogy elkezded hirdetni magad és kicsivel alatta árazd be magad. Lehet akkor elszeded majd előle a pénzt.

2023. ápr. 19. 00:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Én férfi vagyok, ő nő. Hogy csábítanám el a kuncsaftjait?
2023. ápr. 19. 00:39
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Ez mióta jelent problémát?
2023. ápr. 19. 01:31
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
ma 00:28 En szívesen ki veszem abból a fajta életből ha akarja :) 35/f Melyik oldalon hirdet?
2023. ápr. 19. 02:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak nem értem miért mondta ezt nekem
2023. ápr. 19. 07:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert túl sok füvet szívott vagy sok volt a heroin....
2023. ápr. 19. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!