Miért kell azért bántani állandóan mert vékony vagyok?
Mikor még kB 2 éve pár kilóval több voltam mindig azt
mondták kövér vagyok akkor most milyen legyek? Semmi nem
jó nekik?
158 cm vagyok, 16 éves és 41 kg 😂 Nem tudom téged miért bsztatnak mikor egyáltalán nem vagy vékony, sőt pont jól vagy
2019. júl. 13. 16:47
2/17 A kérdező kommentje:
És miért nem az a fontos hogy én igy érzem jól magam? Amikor kicsit több voltam mint 50 kg akkor én nem tetszettem magamnak nem éreztem úgy jól magam
2019. júl. 13. 16:50
3/17 Metionin válasza:
Mert gyökér környezetben élsz. Amíg olyan helyen voltam, én is az anorexizést meg a gebézést hallgattam nonstop. Tanuld meg leszerelni őket egy jól irányzott válasszal vagy egyszerűen szard le. Nem kell senkinek megfelelned, csakis saját magadnak.
2019. júl. 13. 17:04
4/17 anonim válasza:
Elég érdekes világban élünk, ahol a kövérekre nem szabad megjegyzéseket tenni mert az illetlen, aki viszont egy kicsit is vékonyabb az átlagnál, azt megállás nélkül lehet piszkálni. Szerintem senki alakjára nem kellene megjegyzéseket tenni. A kérdésedre a válasz pedig az, hogy a környezetedben élők gyökerek, azért szólogatnak be neked.
2019. júl. 13. 17:14
5/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Az a lényeg, hogy Te jól érezd Magadat a bőrödben. Ha egészséges vagy, mindegy, hogy sovány vagy-e vagy kövér. Egyébként is, bizonyos mértékig ez relatív. Ne mások véleménye befolyásoljon.
2019. júl. 13. 17:23
6/17 anonim válasza:
Ebből is látszik, hogy aki baszogatni akar, az fog is. Mindig talál valami okot.
Én is 158 centi magas vagyok, de 56 kg. Szeretnék 50 kg lenni, talán az lenne a legideálisabb ehhez a magassághoz.
Szóval légy büszke magadra, hogy fogytál pár kilót és jó alakod van és próbáld meg figyelemen kívül hagyni 😊😊
19l
2019. júl. 13. 17:24
7/17 anonim válasza:
Egész kamasz koromban azt hallgattam, hogy milyen sovány vagyok, két ropi lóg ki a ruhám ujjából, biztos anorexiás vagyok. Az fel sem tűnt senkinek, hogy jó étvággyal ettem. Egyszerűen szerencsés alkat voltam. Bezzeg most közel a negyvenhez nagyon meg kell válogatnom, hogy mit ehetek, mert csendben felrakódik a pocakra és csípőre.
2019. júl. 13. 18:01
8/17 anonim válasza:
Nem tudom, téged miért anorexeznek le.. Én 179/44 vagyok, és eddig senki sem szólt meg.
2019. júl. 13. 18:17
9/17 anonim válasza:
6-os nem biztos, hogy olyan nagy gond van a súlyoddal. Azért nem mindegy, hogy abból mennyi izom és mennyi zsír, és hogy oszlik el. :)
Kérdező neked csak azt tudom mondani, hogy az agyhalottakat ignorálni kell, akárki is legyen az.
2019. júl. 13. 18:24
10/17 anonim válasza:
Szerintem pont jó a súlyod, nem túl sok, de nem is túl kevés. Nem az a normális, mikor vki ekkora magassághoz 70 meg 80 kiló, bár tudom, hogy az utóbbi időben divat a kövéreket szentté avatni, a soványakat meg mindenféle gebének elhordani, akik csak rossz hatással vannak a többi emberre -.-“
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!