Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetero fiúk ti mit reagálnátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero fiúk ti mit reagálnátok?

Figyelt kérdés
Eljönnétek velem randizni, aztán szexre kerülne a sor, de meg se említeném hogy transznemű vagyok. Teljesen nőiesnek nézek ki, a hangom is olyan, mellem is van, egyedül a nemiszervem nem csináltattam meg, azt nem is tervezem. 22 éves vagyok 170cm magas, 54kg, szerintem szebb mint bármelyik cisz nő, sose néznek fiúnak.

2023. ápr. 27. 20:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
64%

Velem ne próbáld ki, hogy reagálnék. Nem vagyok durva ember, de félő, hogy nagyon csúnyán megvernélek, és biztos lehetsz benne, ezzel nem vagyok egyedül.

A legundorítóbb átverés lenne, amire a "bocs, de nem" válasz nagyon kevés lenne.

Ne hidd azt, hogy neked mindent lehet!

2023. ápr. 28. 22:35
 22/30 anonim ***** válasza:
80%
Én beválalnálak,és még büntudatom sem lenne.
2023. ápr. 29. 07:39
 23/30 anonim ***** válasza:
72%
Next level köcsögség volna
2023. máj. 1. 00:04
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Ezt meglepetésszerúen nem lehet. Ennél kisebb dolgokra is fel kell hívni a figyelmet. Tegyük föl van valakinek egy sulyos sérülése, égési sebe, ami csak ruha alatt látszik, még az is durva lenne ha csak űgy váratlanul szembesül vele az ember.
2023. máj. 1. 19:43
 25/30 sandrisbp ***** válasza:
100%
Nézd meg a Síró játék vagy a Privát sivatag című filmet.... mindkettő hasonló alaphelyzetre épül, csak a két hetero srác szerelmes is lesz a transziba - és amikor szexre kerülne a sor, akkor jön a katasztrófa. A két filmben a srácok reakciója kicsit eltér, de a helyzet ismeretében elég kulturált keretek közt marad.... ... mondjuk az egyiket leszopja a tarnszi még azelőtt, hogy kiderülne, mi a helyzet vele - hát ő hány egy nagyot.... nem tehet róla. És még számos más reakció is elképzelhető, köztük sok jóval durvább, mint ami ezekben a filmekben van. Szerintem jobb ezt előre megmondani, ha nem akarod, hogy esetleg elcsúfítsák az arcod.
2023. máj. 2. 02:56
 26/30 anonim ***** válasza:

25.

Hú de jó kis tippek. Csak az a baj, hogy nincs Netflixem, így aztán nehéz lesz bezsákolni ezeket a filmeket. 😢

2023. máj. 2. 10:15
 27/30 sandrisbp ***** válasza:

#26: A síró játék fenn van magyarul is a videán és a youtube-on: https://www.youtube.com/watch?v=OKa8VSNva5k .

A másik az HBO Maxon nézhető meg, szerintem egy hónapos próbát ingyen is lehet kapni ott is. Mind a kettő remek film.

2023. máj. 2. 11:43
 28/30 anonim ***** válasza:

Köszike.

Utánanézek. Végre valami normális film.

2023. máj. 2. 11:58
 29/30 anonim ***** válasza:

Elhajtanálak, és nem a legfinomabban, ugyanis ez már azért olyan kaliberű dolog amit minél előbb fel kell hozni. Ha mondjuk esetleg az derülne ki hogy mondjuk szűz vagy, az nyilván kevésbé zavarna, pedig azért az is olyan dolog amit jó ha minél hamarabb tisztáznak az emberek.

Nagyon felidegesítene.

2023. jún. 10. 14:19
 30/30 anonim ***** válasza:

Hidd el, akármennyit költöttél operációkra, 10 méterről mindenki megmondja, hogy férfi vagy. Még sötétben és hullarészegen is. Szóval az egész szitu legfeljebb a te beteg agyad szüleménye, önigazolási kísérlet, mert szeretnéd, hogy nőnek nézzenek. De csak szeretnéd. A valóságban olyan nincs, hogy valaki nem veszi észre. Mindenki látja a szerencsétlen sorsodat. Eltorzíthatod a férfitested ahogy akarod, de nőnek csak születni lehet. :)

Ez van, boccs.

2023. júl. 29. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!