Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúk ti mit reagálnátok?
Velem ne próbáld ki, hogy reagálnék. Nem vagyok durva ember, de félő, hogy nagyon csúnyán megvernélek, és biztos lehetsz benne, ezzel nem vagyok egyedül.
A legundorítóbb átverés lenne, amire a "bocs, de nem" válasz nagyon kevés lenne.
Ne hidd azt, hogy neked mindent lehet!
25.
Hú de jó kis tippek. Csak az a baj, hogy nincs Netflixem, így aztán nehéz lesz bezsákolni ezeket a filmeket. 😢
#26: A síró játék fenn van magyarul is a videán és a youtube-on: https://www.youtube.com/watch?v=OKa8VSNva5k .
A másik az HBO Maxon nézhető meg, szerintem egy hónapos próbát ingyen is lehet kapni ott is. Mind a kettő remek film.
Köszike.
Utánanézek. Végre valami normális film.
Elhajtanálak, és nem a legfinomabban, ugyanis ez már azért olyan kaliberű dolog amit minél előbb fel kell hozni. Ha mondjuk esetleg az derülne ki hogy mondjuk szűz vagy, az nyilván kevésbé zavarna, pedig azért az is olyan dolog amit jó ha minél hamarabb tisztáznak az emberek.
Nagyon felidegesítene.
Hidd el, akármennyit költöttél operációkra, 10 méterről mindenki megmondja, hogy férfi vagy. Még sötétben és hullarészegen is. Szóval az egész szitu legfeljebb a te beteg agyad szüleménye, önigazolási kísérlet, mert szeretnéd, hogy nőnek nézzenek. De csak szeretnéd. A valóságban olyan nincs, hogy valaki nem veszi észre. Mindenki látja a szerencsétlen sorsodat. Eltorzíthatod a férfitested ahogy akarod, de nőnek csak születni lehet. :)
Ez van, boccs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!