Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúk ti mit reagálnátok?
Figyelt kérdés
Eljönnétek velem randizni, aztán szexre kerülne a sor, de meg se említeném hogy transznemű vagyok. Teljesen nőiesnek nézek ki, a hangom is olyan, mellem is van, egyedül a nemiszervem nem csináltattam meg, azt nem is tervezem. 22 éves vagyok 170cm magas, 54kg, szerintem szebb mint bármelyik cisz nő, sose néznek fiúnak.2023. ápr. 27. 20:05
1/30 anonim válasza:
nekem tetszene, szerintem izgalmas lenne :) bar meg sosem fogtam farkat :D
3/30 anonim válasza:
“Szerintem szebb mint bármelyik cisz nő” azért túlzásokba ne essünk… 😂
4/30 A kérdező kommentje:
#1 Azt nem mondtam hogy a hormonoktól nem igazán van erekcióm szoval nem sok vizet zavar.
2023. ápr. 27. 20:10
5/30 A kérdező kommentje:
#3 ismersz talán?
2023. ápr. 27. 20:11
6/30 anonim válasza:
Nem evilági döbbenet lenne úrrá rajtam. Soha ne csinálj ilyet!
7/30 anonim válasza:
akkor se lenne vele bajom, szerintem lenne benne valami plussz :) 1 es voltam.
8/30 anonim válasza:
Hát én megdugnám a popsidat ebben az esetben. De engem eddig is izgattak a transzik.
9/30 anonim válasza:
Nem, nem ismerlek, de aki valóban szép és elégedett önmagával, az nem ír ilyesmit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!