Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik randin illik elmondani, hogy szűz vagyok? 25/L
Figyelt kérdés
2023. ápr. 26. 18:51
22/24 anonim válasza:
Amikor ilyen téma előjön.
Nem hiszem, hogy egy normális kapcsolatnál ez bármi problémát jelentene. ha mégis, akkor az nem normális.
23/24 anonim válasza:
Szerintem sehányadikon. A kommentekből is láthatod, hogy ez a tény megbélyegző, csak az esélyeidet rontod vele.
24/24 anonim válasza:
Én is szűz vagyok, 24 éves, mostanában fogom elveszíteni. Nem beszéltem róla a kapcsolat elején, mert ez csak akkor releváns (bár akkor se olyan nagyon), ha eljutunk odáig. Azokat nem értem, akik szerint ez "macera", szerintetek még soha nem nyúlt magához egy huszonéves nő? Mert szerintem szinte kizárt, hogy meglegyen még a szűzhártyája, mert már feltérképezte magának a testét. Tehát nem lesz semmi vérfürdő meg jajjgatás, nem kell úgy aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!