Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik elmondani a lanynak elso egyuttlet elott?
Figyelt kérdés
Egeszsegugyi okokbol korul vagyok metelve, illik elmondani a lanynak mielott szexre kerul a sor?2020. ápr. 10. 20:53
1/8 anonim válasza:
Terelheted a beszédet erre a témára, aztán kérdezd meg, hogy neki mi a véleménye róla.
A körülmetélés szokásos a mohamedánoknál, zsidóknál és - ahogy írod - egészségügyi okokból Pl. Induratio penis plastica. Nem kevered össze a fitymaszűkület megszüntetésével? Mert az nem körülmetélés!
2/8 A kérdező kommentje:
Fitymaszukulet miatt. de nem csak reszleges hanem teljes.
2020. ápr. 10. 21:03
3/8 anonim válasza:
Én nem értem, ezt miért kell előre elmondani. Nekem volt, aki előre mondta, volt aki nem.
5/8 anonim válasza:
Ha spontán szóba kerül megemlítheted, de nem muszáj.
6/8 anonim válasza:
Elmondhatod, de felesleges - a lány részére semmiben sem befolyásolja az együttlétet, a szexet. Pont ezért nem is érdekli őket - a pasi, a férfi érdekli őket amúgy is.
7/8 Lacc80 válasza:
Felesleges elmondani.
Így is, úgy is jó lesz neki. 😃
8/8 anonim válasza:
Ha jól tudsz vele bánni így, körülmetélten is, akkor a legtöbb lánynak teljesen mindegy és elégedett lesz veled. Lehet, hogy rátalálsz olyanra, akinek ez nem szimpatikus. Ilyenkor elválnak az útjaitok és mindketten keresgéltek tovább. NE IZGULJ, más is van így. Sok zsidó fiú szexel nem zsidó lánnyal és boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!