Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/42 anonim válasza:
Én 188cm vagyok és 12cm a péniszem, sosem szexeltem miatta. 31F
32/42 anonim válasza:
183 vagyok, és 16-os. Haverom alacsonyabb, neki nagyobb van. Szerintem nincs összefüggés.
33/42 anonim válasza:
"Height was positively correlated to erect penile length and lengthening ratio."
Tessék, én megmondtam hogy az elefántnak a pöcse is nagyobb a kutyáénál!
34/42 anonim válasza:
173 centi vagyok. 22.3x6.2cm
Ez is csak egy adottság, mint a szemed színe, vagy a vádlid formája. Aki csak egy tulajdonság alapján választ, úgyis csalódik. Csak a péniszem alapján nem lenne jó házasságom. Ez is kell hozzá, de nem ettől lesz az igazi, hanem még egy csomó dolog kell hozzá.
53F
35/42 anonim válasza:
34# hany nőbe tekerted bele az asszony mellett? :-)
36/42 anonim válasza:
32es! Na és cserélném a haveroddal? Mert szerintem nem.
37/42 anonim válasza:
35- a feleségem mellett egyben sem, előtte meg ki számolta? :D
38/42 anonim válasza:
37# hany nő csalta meg veled a kispöcsű férjét? Őszintén;-)
39/42 anonim válasza:
38- Egy sem, hű vagyok az asszonyhoz. Hogy mi volt előtte, ne is kérdezd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!