Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
van összefüggés, de nem szoros.
sokkal gyengébb az összefüggés, mint mondjuk testmagasság és lábméret között.
Statisztikailag pont, hogy nincs.
Vannak reprezentatív minták és azok alapján az derült ki, hogy nincs összefüggés a péniszméret és a testmagasság között…
Ez nekem furcsa, mert azt gondolnám -és részben tényszerűen így is van- hogy azok a hormonok szükségesek a pénisz növekedéséhez is pubertás korban, mint a testmagasság növekedéséhez…
Viszont sokszor van olyan is, hogy van egy 175 centis meg egy 180 centis ember és mondjuk ülve a 175 centis magasabbnak tűnik mert hosszabb a felsőteste, és/vagy a nyaka, de amikor felállnak, a másiknak a lábai annyival hosszabbak hogy attól magasabb… Szóval furcsa dolog ez.
De azt én sem értem, hogy a 190 centis pasiknál hogy lehet ugyanaz az átlag péniszméret, mint a 170 centiseknél, de gyakorlatilag, sok sok kutatás alapján ez a tényállás és nem igazán lenne okuk szerintem torzítani az eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!