Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A magasabb férfiaknak nagyobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magasabb férfiaknak nagyobb pénisze van?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 26. 11:17
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

19

Meg azt is, hogy kis ember nagy bottal jár.

2023. ápr. 26. 12:42
 22/42 anonim ***** válasza:
17%

" << Height and foot size would not serve as practical estimators of penis length. >>

Ha tudsz angolul, akkor remélhetőleg érted a mondatot. Azok kedvéért pedig, akik nem tudnak angolul, itt a mondat fordítása:

A magasság és a lábméret nem alkalmas a pénisz hosszának gyakorlati becslésére."

#20 Milyen kedves, amikor valaki csak a neki tetsző mondatot idézi ki valahonnan és használja fel, hogy a másikat rossz színben tüntesse fel. Mert ez is szerepelt:

"Penile length was found to be statistically related to both body height and foot length, but with weak correlation coefficients"

Magyarán VAN összefüggés, de GYENGE korreláció, NEM lehet belőle megbízhatóan megjósolni, hogy az illetőnek mekkora a farka. (0.26 volt a cikkben amúgy)

2023. ápr. 26. 12:50
 23/42 anonim ***** válasza:
*a korrelációs együttható)
2023. ápr. 26. 12:50
 24/42 anonim ***** válasza:
56%

22

Az angol nyelvű cikkek sajátossága, hogy az utolsó mondatban mintegy összefoglalják a korábbiakat.

Tehát valóban kedves voltam, hogy lefordítottam az utolsó mondatot.

Szívesen.

2023. ápr. 26. 12:52
 25/42 anonim ***** válasza:
Na és a magasság a péniszméret és az autók között milyen össze függés lehet? Már mint úgy értem, hogy kompenzáció. Lányok főleg itt ti tudtok válaszolni!
2023. ápr. 26. 12:52
 26/42 anonim ***** válasza:
0%

"Az angol nyelvű cikkek sajátossága, hogy az utolsó mondatban mintegy összefoglalják a korábbiakat.

Tehát valóban kedves voltam, hogy lefordítottam az utolsó mondatot."

...és még megpróbálja szívességnek tálalni a szándékosan lenéző és leereszkedő hozzáállását. Vannak hiányosságok emberi készségek terén.

2023. ápr. 26. 12:55
 27/42 anonim ***** válasza:
75%
Semmilen összefüggés nincs a testmagasság, testsúly, kéz-láb-orr-fül stb. és a péniszméret között.
2023. ápr. 26. 13:01
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
A péniszméret és az emberek bemondott péniszmérete között mekkora az összefüggés?
2023. ápr. 26. 14:12
 29/42 anonim ***** válasza:
Nem akarnak ezek válaszolni csak a kérdésre!
2023. ápr. 26. 14:48
 30/42 anonim ***** válasza:
69%
Haverom ilyen 190 cm körül van, hát neki talán pont meg van a 15 cm, tehát nem túl nagy
2023. ápr. 26. 14:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!