Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19
Meg azt is, hogy kis ember nagy bottal jár.
" << Height and foot size would not serve as practical estimators of penis length. >>
Ha tudsz angolul, akkor remélhetőleg érted a mondatot. Azok kedvéért pedig, akik nem tudnak angolul, itt a mondat fordítása:
A magasság és a lábméret nem alkalmas a pénisz hosszának gyakorlati becslésére."
#20 Milyen kedves, amikor valaki csak a neki tetsző mondatot idézi ki valahonnan és használja fel, hogy a másikat rossz színben tüntesse fel. Mert ez is szerepelt:
"Penile length was found to be statistically related to both body height and foot length, but with weak correlation coefficients"
Magyarán VAN összefüggés, de GYENGE korreláció, NEM lehet belőle megbízhatóan megjósolni, hogy az illetőnek mekkora a farka. (0.26 volt a cikkben amúgy)
22
Az angol nyelvű cikkek sajátossága, hogy az utolsó mondatban mintegy összefoglalják a korábbiakat.
Tehát valóban kedves voltam, hogy lefordítottam az utolsó mondatot.
Szívesen.
"Az angol nyelvű cikkek sajátossága, hogy az utolsó mondatban mintegy összefoglalják a korábbiakat.
Tehát valóban kedves voltam, hogy lefordítottam az utolsó mondatot."
...és még megpróbálja szívességnek tálalni a szándékosan lenéző és leereszkedő hozzáállását. Vannak hiányosságok emberi készségek terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!