Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valós történetek tanár-diák...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valós történetek tanár-diák kapcsolatról?

Figyelt kérdés
Néha olvasom hogy gimi után összejöttek vagy szexeltek, de én soha nem találkoztam hasonlóval. Tényleg történnek ilyenek? Pedig mindig is érdekelt a téma.

2023. ápr. 26. 10:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%
Egy régi tanárom egy volt tanítványa miatt hagyta ott a családját. Összeházasodtak és halálukig együtt is maradtak.
2023. ápr. 26. 12:36
 12/19 anonim ***** válasza:
74%

Egyetemen rengeteg ilyen van, ott bocsánatos "bűn" ha nem csinálják túl feltűnően, vagy nem túl vaskalapos a rektor.

Középiskolában... tessék egy történet. A tanerő rákapzsult a 17 éves diáklányra. A csaj "csak" a legjobb barátnőjének mondta el hogy titok = két héten belül mindenki tudta. Vissza is jutott a lány szüleinek a fülébe, bementek az intézményvezetőhöz ribilliót csapni. A tanerőt leszedték az osztályról, év végén "közös megegyezéssel" elküldték + a felesége is megtudta (=válás). A diáklányt meg addig cikizték a háta mögött a diáktársai hogy érettségizés évében át kellett rakni másik intézménybe és valószínűleg ezzel is összefüggésben egy csomót rontott a jegyein.

2023. ápr. 26. 12:53
 13/19 anonim ***** válasza:
36%
Gimim utolsó évébe jött egy ilyen egyetemen most végzett csaj tanítani angolt, kb ilyen 24 lehetett. Nekem megtetszett, egész formás volt kb. egész órán a melleit bámultam,ami fel is tűnhetett neki. Egy idő után messengeren rám írt hogy ha kell szívesen segít az érettségi tanulásra, én beleegyeztem. Ugy beszéltuk meg hogy suli után átjon. Amikor átjott minden ment, elkezdtuk szép kivágott ruhába jott. Leultunk a tételeket kidolgozni. Majd egy idő után az asztal alatt úgyérzem uogy elkezdi a péniszemet tapogatni a nadrágon keresztul. Ugy éreztem itt kezdeményeznek kell és megcsókoltam nahát utána sztem nem nehéz kitalálni mi történt, egyébként ruha nélkul nagyon fullos volt, viszont csak orált akart mert aztmondta mégis csak tanárom. Ezt év végéig csináltuk. Utána elballagtam, és lett saját lakásom utána odaköltözött hozzám. Azóta én elvégeztem az egyetemet, ő már egy nyelviskolába tanít. Én 26, ő 32 éves.
2023. ápr. 26. 15:09
 14/19 anonim ***** válasza:
85%
Egyetemen tényleg nem számít annyira különlegesnek. Pláne ha azt is ide értjük, amikor egy gyakorlatvezető és a csoportjába tartozó diák jönnek össze. Ott ugye alig van korkülönbség sokszor.
2023. ápr. 26. 17:57
 15/19 anonim ***** válasza:
75%
#14 na meg egyetemen felnőtt 18 év feletti emberek vannak. Nem túl etikus aki térdelve megy át vizsgákon, de ettől még elég sokan csinálják. A való életben is előfordul ilyen, ott is akad néha 1-1 ember aki a főnök cerkáját répázva próbál előrejutni a ranglétrán, avagy bekeféli magát 1-1 munkahelyre, jobb poziba.
2023. ápr. 26. 18:01
 16/19 anonim ***** válasza:
77%
Nekem suliban volt gyakornok tanárom jött össze az egyik ottani csajszival. A tanár 30 éves volt a lány meg 18 vagy 19 talán. Ott hagyta a tanár a sulit és utána jöttek össze de egyértelmű volt mindenkinek hogy már suliban is "kezelgették" egymást.
2023. ápr. 26. 18:09
 17/19 anonim ***** válasza:
77%
Az én gimimben két férfi tanár is összejött nála sokkal fiatalabb (lány) tanítványával, össze is házasodtak, gyerek is lett. Az egyik házasság tudtommal a mai napig megvan, a másikban elváltak.
2023. ápr. 26. 18:10
 18/19 anonim ***** válasza:
8%
Én általános iskolában tanítottam. A kislanyokat másra is
2023. ápr. 27. 07:57
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Én kidobtam mert egy lúzer volt a diri. Béna volt és félős.
2023. júl. 17. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!