Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valós történetek tanár-diák...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valós történetek tanár-diák kapcsolatról?

Figyelt kérdés
Néha olvasom hogy gimi után összejöttek vagy szexeltek, de én soha nem találkoztam hasonlóval. Tényleg történnek ilyenek? Pedig mindig is érdekelt a téma.

2023. ápr. 26. 10:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%
Ezt itt olvastad gyakori kérdéseken? Mert ha igen akkor full kamu.
2023. ápr. 26. 10:33
 2/19 anonim ***** válasza:
91%

Én akiről tudom, hogy volt ilyen ott NAGYON kevés embernek mondta el.

Végül, amúgy már összejöttek, de ott egy fiatal tanárról van szó és nem 50-esről.

Mára lazábbak kezelik a dolgot, de az idősebb rokonok és baráti körben is félig tabu a téma.

2023. ápr. 26. 10:42
 3/19 anonim ***** válasza:
89%

Nekem még gimi alatt volt.

De van olyan volt osztálytársam aki később hozzá is ment a tanárához.

Szóval ha nem is gyakori, de előfordul.

2023. ápr. 26. 10:48
 4/19 anonim ***** válasza:
91%
Nekem évfolyamtársam volt a csaj. Fiatal tesitanár bácsi, akkor végzett kb az egyetemen. Ilyen nyílt titok volt kb hogy összejárnak, de bent ugye semmi nem történt. Érettségi után amikor már végzett, akkor eljegyezték egymást, és utána össze is házasodtak, azóta is együtt vannak. Pontosan nem tudom mennyi, de max 6-7 év volt a korkülönbség köztük.
2023. ápr. 26. 10:58
 5/19 A kérdező kommentje:

6-7 év az hogy lehet?

Többieknek is köszi a hozzászólást, fura az is, hogy többször is párkapcsolat vagy házasság lett ilyenekből érettségi után.

2023. ápr. 26. 11:01
 6/19 anonim ***** válasza:
89%
Egyetemen, egyik legjobb barátnőm a kettesért a közgáz tanárral. Nem volt nagy a kor különbség és egyébként jó pasi volt.
2023. ápr. 26. 11:02
 7/19 anonim ***** válasza:
89%
#4es vagyok. Mi azon az éven voltunk végzősök, amikor a tanár oda került. 4-5 év az egyetem. Azért mondom max ennyi lehetett köztük.
2023. ápr. 26. 11:03
 8/19 anonim ***** válasza:
84%

Rengeteg ilyen eset van, hiszen ki ne kockáztatná az éveken át fáradságos tanulással, munkával elért eredményeit a tanári pályán egy kétes kimenetelű kalandért cserébe 🤣

Az a tanár, aki kikezd a diákjával, semmivel sem különb a péknél, aki beleeszik az eladó péksüteménybe! ☝️

2023. ápr. 26. 11:08
 9/19 anonim ***** válasza:
68%
Tanárként tudok ilyet, de jobb, ha nem írom le ide.
2023. ápr. 26. 11:21
 10/19 anonim ***** válasza:
77%
Nekem van ilyen ismerősöm, aki összejött tanárával, de ott vagy 20 év korkülönbség volt.
2023. ápr. 26. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!