Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki tényleg feküdt már le a tanárával/tanárnőjével? Mi volt a története?
Kíváncsi vagyok az ilyen igazi tanár-diák szextörténetekre.
Hogyan kezdődött, ki kezdeményezett? Ki akarta a szexet, hogyan vezettétekre a másikra? Kiderült-e ez vagy teljesen titokban maradt? Mennyi a korkülönbségetek? Azóta még tart a (szex)kapcsolatotok?
A válaszokat megköszönöm.
Komoly és igaz történeteket kérek!
Nem derült ki.
Én kezdtem, gimis voltam.
Sokáig tartott megpuhítani, de ennek megvan az oka. Aztán elmentem másik iskolába, hogy ne legyen belőle bajunk.
28 év a korkülönbség.
9 éve együtt vagyunk, de az édesanyja nem kedvel (amit megértek), ugyanakkor az előző házasságából való két gyereke (akik kicsit idősebbek nálam) megkedveltek, nagyon jóban vagyunk.
Nem saját sztori, de családban történt.
10.es gimis fiú és egy fiatal, házas, 2 gyerekes tanárnő.
A nő annyira rá volt cuppanva a srácra, hogy amikor az egyedül volt otthon, a sráchoz ment házhoz, ő a szüleivel élt, de akkor volt a randi nyilván amikor senki nem volt otthon.
Hozzáteszem, hogy a szülők tudták, hogy valaki megy a fiúhoz, a nő még a szülőknek is ajándékokat vitt és a srácnak is.
Gimiben volt egy tanár akivel összejártam egy darabig, de csak petting volt, főleg orál.
Egyetemen egy tanárral volt viszonyom, két másikkal csak alkalmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!