Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Köztetek akad olyan, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köztetek akad olyan, aki kizárólag análisan közösülne egy volt tanárnőjével?

Figyelt kérdés

Mármint persze mehet hüvelybe is előtte, de most az anális behatolás lenne a fontos. Felizgat a tudat, hogy ez a tanárnő ott székel, én pedig alapos beöntés, előkészület után feltolom neki oda golyókig és megmasszírozom makkommal a bélfalat a záróizom szorításában, a végén elöntve őt magommal.

Aztán pedig jól leszopatnám magam vele. Ti is gondoltatok már erre?

2021. jún. 12. 10:46
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Hát, így kimondottan ez nem, de nyilván nekem is voltak olyan tanárnőim, akiket szívesen lerendeztem volna akkoriban, vagy lerendezném őket még most is. Akár análisan is természetesen. ;)
2021. jún. 12. 10:48
 2/8 A kérdező kommentje:
#1: írj nekik, sok sikert. 🙂
2021. jún. 12. 10:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Tudod, van a popsilyuknak egy isteni természetes illata még fürdés után is. Csodálatos nyalni, szagolni ekkor.
2021. jún. 12. 10:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én igen.
2021. jún. 12. 11:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
De jó is lett volna annó...!
2021. jún. 12. 11:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Soha! Kizárt dolog!
2021. jún. 12. 12:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ki nem recskázott gondolatban tini korában valamelyik tanárnőre - vagy éppen az összesre? Szerintem mindenki 😂
2021. jún. 12. 12:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Nekem volt egy tanárnőm aki mindig pucsított a táblánál. Első padból az én tekintetem meg mindig a seggére irányult.

Megdugtam volna azt a formás méretes popsiját nagyon szívesen.

Mindig azt néztem ha kellett, ha nem.

F

2021. jún. 12. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!