Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Análisan ellehet élvrzni nőként?
Figyelt kérdés
Nagyon élvezem az anál szexet majdnem annyira mint punciba. Még sajnos nem sikerült így elélvezni.
Lehetséges ez úgy hogy nem izgatom a csiklóm mert ugye az akkor már nem olyan.
Volt akinek már sikerült?
2021. ápr. 20. 06:13
1/6 anonim válasza:
Elméletileg egyes embereknek sikerül, mivel a végbélhez közel van a csikló vége (mármint az a vége ami körbe öleli a hüvelyt). De még a hüvelyi orgazmusnàl is ritkább.
2/6 anonim válasza:
Párom rendszeresen így élvez.
Mondjuk mindent is bevetünk az anál játékok terén :)
3/6 A kérdező kommentje:
2. Hogy éred el neki vagy ő magának?
Én is közel vagyok hozzá de mégsem jön össze
2021. ápr. 20. 06:27
4/6 anonim válasza:
Igen, még nagyobbat is néha mint normál szexnél.
5/6 anonim válasza:
Nekem tisztán még csak csiklói orgazmusom volt, de ahogyan közben a hüvely ingerlése, úgy az ánusz ingerlése is fel tudja erősíteni az orgazmust.
Ha az általánosságot nézzük, megerősíthetem, létezik tisztán anális orgazmus.
6/6 anonim válasza:
Párom el tud élvezni popsiban is. Van mikor spriccelve. Mikor érzékelem, hogy neki jön, akkor én is azonnal vele együtt elélvezek. Ez 2-3 perc alatt össze is jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!