Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik nektek bejönnek a twerkelös csajok?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 26. 09:24
2/12 anonim válasza:
Annyira nem, a nagy segge bejön, de ez a p1cs4 rázás mánia nem. Főleg, ha a netre pakolja ki az nem :D azt szeretem, ha csak az enyém és én láthatom a partnert és nem a netre pakolja ki magát
3/12 anonim válasza:
Nem, mert nagy hájas, ráncos, karfiolos seggük van.
Félreértés ne essék, nem a méret a lényeg! Sőt, nekem tetszik ha egy csajnak széles a medencecsontja (így a csípője is, ám a Kim Kardnyelő már túlzás).
De a karfiolos dagadt segg és a széles csajos popó között akkora nagy különbség van, hogy hasonlatot se tudok rá. A twerkelés meg elég közönségesbmutatvány az én szememben.
F33
4/12 anonim válasza:
Én szeretem a kurvás csajokat,d e az hogy egy majom szintjén öncélúan csak rázza a picsáját a világba, az szekunder szégyenérzetet okoz.
8/12 anonim válasza:
Egy egyszer felhúzós ribinél pont hogy nem érdekel, de oké, izgasson a twerkeléssel is. Amúgy is ribis dolog.
Viszont komoly kapcsolatra, normális lánynál nem jön be. Ribi.
9/12 anonim válasza:
Attól függ ki csinálja azt a twerket. Ha egy csinos nő akkor bejön (de kb. bármit is csinálhatna), ha egy dagadt 90 kg-s nő akkor meg nem.
10/12 anonim válasza:
nekem eléggé túljátszottnak tűnnek. általában az az érzésem, hogy ugyanez az a csaj ugyanebben a cuccban mennyivel jobban beindítana, ha csak úgy természetes valójában tenne-venne, lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!