Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az itt válaszoló férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itt válaszoló férfiak többsége vajon hány nőt juttattol el ténylegesen az orgazmusig?

Figyelt kérdés

Nagyon sokan állítják itt, hogy ők a barátnőjüknek/partnerüknek minden alkalommal legalább 3-4 hüvelyi orgazmust okoznak meg még vagy 2őt nyalással.

Akik ezt írják azok láttak már nőt előben egyáltalán?

Vagy csak kényszeres hazudozók?

2023. ápr. 25. 14:29
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
61%
De ez egy anonim forum, értelmetlen dicsekedni. Az, hogy valaki ki tud elégíteni egy nőt rendszeresen, nem egy hihetetlen dolog. A téma pedig a szexualitás, tehát miről beszéljenek az emberek, az időjárásról?
2023. ápr. 25. 16:35
 32/37 anonim ***** válasza:
72%
Én csak egyet, de őt 8 éve majdnem napi szinten.
2023. ápr. 25. 17:14
 33/37 anonim ***** válasza:
35%
A kérdés is egy provokatív bunkó kérdés...
2023. ápr. 25. 17:54
 34/37 anonim ***** válasza:
0%

Végre érkezett egy idevaló válasz, de látom lepontoztad!

Magadból indulsz ki, te barom?!

Már a kérdésedből is látszik hogy neked az élettel van bajod, nem jut p1na!

De amíg te otthon keseregsz, addig nekem több is van!

Ha dugtál volna pár tucat lányt, akkor már kapizsgálnád hogy mi is az a szex!

Nem írom le egy ilyen gyk-s lúzernek mennyit dugtam összesen, de régen volt 8 szűzzel hosszabb dolgom. Szerintem csak velük többet dugtam mint te egész életedben fogsz!

2023. ápr. 25. 23:34
 35/37 anonim ***** válasza:
90%
Ha neked pár tucat lány kell ahhoz, hogy kapizsgáld mi is az a szex akkor valamit nagyon szarul csináltál eddig öcsém.
2023. ápr. 25. 23:42
 36/37 anonim ***** válasza:
81%

Nos azok akik itt hitetlenkednek, kétségbe vonják az összes olyan választ, hogy az itt válaszolók egyáltalán láttak e nőt, nos épp ők azok akik nulla vagy kevés tapasztalattal rendelkeznek. Valaki megdug két nőt és már tudja , hogyan működik a nő. Mert ha nem így lenne akkor tudnák, hogy összetettebb a dolog, bár nem bonyolult. Szóval, rég nem vagyok tini és sok nővel voltam. Mindegy ki mit gondol így van. Voltak olyanok akik nem értek el orgazmust velem. Nem is találkoztunk többé. Volt egy élettársam , két évig éltünk együtt kb 20 orgazmusa ha volt 2 év alatt pedig eleget szexeltünk. Ő saját maga állította, hogy soha senkivel nem szokott neki lenni. Volt olyan is aki egy este 5x elment. A mostani barátnőm 3-4x tud elmenni egy- másfél óra alatt de nem minden szex pont így van. Épp ő lett az után aki nem tudott, vagyis nem sok idő telt el a kettő között, nem én változtam meg. Egyszerűen valakivel passzolunk mással pedig nem. Van akinek a kisebb farok a jó van akinek a nagy, van aki keményen szereti van aki gyengéden, van akinek hüvelyi van akinek csiklói vagy épp semmilyen. Egyazon pasival az egyik nő nem megy el végképp míg egy másik zsinórban élvez.

A kérdésre válaszoljak, kb 40-50 körüli akit biztosan de mint írtam olyan is volt akit nem.

2023. ápr. 26. 00:51
 37/37 anonim ***** válasza:
59%
Nem volt hűde sok kapcsolatom, de orgazmust nem ismerő is akadt bőven, mindnél elértem, hogy nyalással mindig legyen, dugással is, de bevallom volt akinél ritkábban vagy volt akinél sokára, de nem adtam fel sohasem... 😊
2023. ápr. 27. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!