Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itt válaszoló férfiak többsége vajon hány nőt juttattol el ténylegesen az orgazmusig?
Nagyon sokan állítják itt, hogy ők a barátnőjüknek/partnerüknek minden alkalommal legalább 3-4 hüvelyi orgazmust okoznak meg még vagy 2őt nyalással.
Akik ezt írják azok láttak már nőt előben egyáltalán?
Vagy csak kényszeres hazudozók?
Nagyon nem kell itt mindent elhinni 🤭 főleg az anonim válaszokat. Nagy részét megfelezheted.
De amúgy is nem mindegy? Nincs is értelme ezeket olvasgatni mert aztán az embernek csak rossz érzése lesz 6 orgazmus híján 🤣
12es
Na ez meg a másik...
Ha a válaszolo tizen huszon éve a párja/férje egy nonek, szeretik egymást és élvezik a sexet, és ismerik a másik testét, akkor nem látok okát nem elhinni egy ilyen embernek, hogy sikerul az esetek tobbségében orgazmust okozni a párjának. Egyet.
Aztán hogy 1 vagy 2-3, az már a no adottságán mulik.
Es a kérdések sincsenek jol feltéve. "ti hányszor tudjátok elélveztetni a csajotokat," kérdésre én azt válaszolnám, hogy 3x. Szerencsére nagyon áldott a szeretom, és egy szeretkezés alatt képes 3x is elélvezni. De ez csak az esetek felében van, a másik felében csak 1x. Mégis a válaszom a 3 lenne, mert el tudom 3x.
A feleségem nyalástól 1 nap 2, de többet nem bír úgy. Ha dugom akkor többször is, és elég hosszan tud élvezni.
Másokkal akikkel voltam közben nekik állításuk szerint nagyon közel volt, elsőre meg is lepődtek
Viszont összeszokni nem nagyon volt lehetőség.
Én 4-et.
Persze volt akit több ezerszer.
49/ f.
"Vajon miért olyan hihetetlen, hogy egyes férfiak tapasztaltak, van szexuális kultúrájuk, figyelnek a partnerre, akarnak és tudnak is orgazmust okozni."
másrészt meg miért olyan hihetetlen, hogy egyes nőknek nagyon jó orgazmuskészségük van? itt a gyk-n mindenki annyira magából indul ki. ha én nem tudok hüvelyi úton elmenni, akkor senki más sem! és márpedig egy kényszeres hazudozó, aki mást állít!
A barátnőm mondta nekem hogy nem elég nagy a péniszem ahhoz hogy hüvelyi orgazmusa legyen.
Viszont el tud élvezni azzal hogy hozzádörgölőzik a szeméremcsontomhoz ill. orálisan is kitudtam elégíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!