Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az itt válaszoló férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itt válaszoló férfiak többsége vajon hány nőt juttattol el ténylegesen az orgazmusig?

Figyelt kérdés

Nagyon sokan állítják itt, hogy ők a barátnőjüknek/partnerüknek minden alkalommal legalább 3-4 hüvelyi orgazmust okoznak meg még vagy 2őt nyalással.

Akik ezt írják azok láttak már nőt előben egyáltalán?

Vagy csak kényszeres hazudozók?

2023. ápr. 25. 14:29
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon nem kell itt mindent elhinni 🤭 főleg az anonim válaszokat. Nagy részét megfelezheted.

De amúgy is nem mindegy? Nincs is értelme ezeket olvasgatni mert aztán az embernek csak rossz érzése lesz 6 orgazmus híján 🤣

2023. ápr. 25. 14:47
 12/37 anonim ***** válasza:
77%
Egyáltalán voltak e valaha nővel...
2023. ápr. 25. 14:49
 13/37 A kérdező kommentje:

12es

Na ez meg a másik...

2023. ápr. 25. 14:50
 14/37 anonim ***** válasza:
60%

Ha a válaszolo tizen huszon éve a párja/férje egy nonek, szeretik egymást és élvezik a sexet, és ismerik a másik testét, akkor nem látok okát nem elhinni egy ilyen embernek, hogy sikerul az esetek tobbségében orgazmust okozni a párjának. Egyet.

Aztán hogy 1 vagy 2-3, az már a no adottságán mulik.

Es a kérdések sincsenek jol feltéve. "ti hányszor tudjátok elélveztetni a csajotokat," kérdésre én azt válaszolnám, hogy 3x. Szerencsére nagyon áldott a szeretom, és egy szeretkezés alatt képes 3x is elélvezni. De ez csak az esetek felében van, a másik felében csak 1x. Mégis a válaszom a 3 lenne, mert el tudom 3x.

2023. ápr. 25. 14:51
 15/37 anonim ***** válasza:
26%

A feleségem nyalástól 1 nap 2, de többet nem bír úgy. Ha dugom akkor többször is, és elég hosszan tud élvezni.

Másokkal akikkel voltam közben nekik állításuk szerint nagyon közel volt, elsőre meg is lepődtek

Viszont összeszokni nem nagyon volt lehetőség.

2023. ápr. 25. 15:00
 16/37 anonim ***** válasza:
11%

Én 4-et.

Persze volt akit több ezerszer.

49/ f.

2023. ápr. 25. 15:01
 17/37 anonim ***** válasza:
41%

"Vajon miért olyan hihetetlen, hogy egyes férfiak tapasztaltak, van szexuális kultúrájuk, figyelnek a partnerre, akarnak és tudnak is orgazmust okozni."

másrészt meg miért olyan hihetetlen, hogy egyes nőknek nagyon jó orgazmuskészségük van? itt a gyk-n mindenki annyira magából indul ki. ha én nem tudok hüvelyi úton elmenni, akkor senki más sem! és márpedig egy kényszeres hazudozó, aki mást állít!

2023. ápr. 25. 15:08
 18/37 anonim ***** válasza:
10%
A nőt kisbarátom nem a férfi juttatja el az orgazmusig, hanem a házaspár közötti szerelem által egymást juttatják el az orgazmusig. Amelyik fickónak csak arról szól a szex, hogy ő majd menő lesz és eljuttatja, az nem férfi, csak egy nyeszlett csődör, akit az utolsó ló is lepipál. De az a nő ami érezni fog, az se orgazmus lesz, csak olcsó utánzat.
2023. ápr. 25. 15:09
 19/37 anonim ***** válasza:
70%
A kérdés csak provokáció, nyilvánvalóan ez a célja.
2023. ápr. 25. 15:10
 20/37 anonim ***** válasza:
83%

A barátnőm mondta nekem hogy nem elég nagy a péniszem ahhoz hogy hüvelyi orgazmusa legyen.

Viszont el tud élvezni azzal hogy hozzádörgölőzik a szeméremcsontomhoz ill. orálisan is kitudtam elégíteni

2023. ápr. 25. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!