Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Cuckold párok férfi tagjai ,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckold párok férfi tagjai , mi az az extrém határ , amit már nem engednétek meg feleségeiteknek egy idegen pasival ?

Figyelt kérdés

#Balassai .
2023. ápr. 24. 18:22
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Azért érdekes lenne , ha a feleség megtartaná a gyermeket és a férjjel , együtt örülnének a sikeres teherbe esésnek .
2023. máj. 6. 21:36
 22/31 anonim ***** válasza:
80%
#21 hallottam már ilyenre példát... szó szerint élő donornak használtak egy pasit (aki nem is tudott róla) mivel a férjnek nem volt életképes spermiumsejtje.
2023. máj. 6. 22:17
 23/31 A kérdező kommentje:

22/ - Gondolom , ez azért nem olyan bűn , ami a törvény szerint büntetendő ?

Ha a jó oldalát nézzük , nem kellett egy halom utána járkálás meg vizsgálatok + végig csinálni egy lombik programot .

Mondjuk azért illet volna tisztázni a párnak a beszállóval ezt a helyzetet .

Én is halottam olyan esetet már , hogy egy baráti társaság elment a Balatonra és csaptak egy fergeteges hétvégét , ahol az egyik feleség sikeresen teherbe esett .

De mivel hogy a teherbe esett feleség férjének sem voltak életképesek a spermái , ezért ő gyakorlatilag nem volt képes a nemzésre .

Mivel ezt mindketten tudták , ezért minden titokban maradt mások előtt , mivel nagyon szerettek volna már gyermeket , de addig nem jött össze s valószínűleg a későbbiekben sem lehetett volna , közös gyermekük , ezért hallgattak és örültek a kicsi érkezésének , akit mindvégig a saját gyermekük ként szerettek és neveltek s mind a feleség és mind a férj nagyon boldogok voltak , mikor a kicsi megszületett .

2023. máj. 7. 09:48
 24/31 anonim ***** válasza:
55%

#23 nem büntetendő, de azzal egyetértek hogy ha ismerőst akarnak "lednorálni" akkor illene hogy tudjon róla. Ama pár esetében külföldi nyaraláson használtak donornak egy idegen fickót akinek sz'tem a nevét se tudják, s a pasi sem hogy apa lett.

Amíg másnak nem ártanak vele, s mindenkinek jó addig semmi gond nincs vele.

2023. máj. 7. 13:33
 25/31 anonim ***** válasza:
68%
Olyat is hallottam hogy két saját gyerek után igy lett a harmadik.
2023. máj. 7. 15:25
 26/31 A kérdező kommentje:
Ez azért már igen merész terület azért szerintem .
2023. máj. 7. 22:01
 27/31 anonim ***** válasza:
80%
Teherbe ne essen na és az anális szex,az tabu aki ezt akarja az menjen máhova. Jó ha előre minden le van tisztázva nehogy azt gondolja valaki,hogy aki ezt szereti azzal bármit meg lehet csinálni! Vannak akik igy gondolják!!!
2023. máj. 9. 21:59
 28/31 A kérdező kommentje:
Valóban , ezeket a feltételeket előre tisztázni kell .
2023. máj. 10. 21:40
 29/31 anonim ***** válasza:
80%
Olyat nem amit nem élvez,kellemetlen neki.
2023. máj. 10. 21:51
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon húznék ilyen határt testileg,lényeg hogy élvezze.Ha olyan a partner az óvszerhez sem ragaszkodom,de ha terhes lesz oldja meg.Egyedül az érzelmek kialakulása nem fér bele.
2023. aug. 9. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!