Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik próbáltátok két vagy több pasival egyszerre milyen érzés volt?
Figyelt kérdés
Hány évesen történt meg elösször?2023. febr. 24. 21:51
3/11 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem csak arról szól, hogy egy pénisz helyett kettő van. Teljesen más dinamikája van a szexnek két férfivel. Csúnya szóval állatiasabbnak mondanám, de ezt lehet jól is érteni. Nem való mindenkinek.
5/11 anonim válasza:
Valójában kétszer annyi nő van a világon, mint férfi. Már az is nagy csoda, ha egy belvaló normális férfit talál a nő, nem még kettőt is, egyszerre.
6/11 anonim válasza:
23 évesen voltam először több férfival egyszerre.
Nem volt így előre tervezve, de szuper élmény volt.
7/11 anonim válasza:
Ket alkalommal voltam ket pasival. Az elso csodalatos volt, a masodik trljesen felejtheto.
9/11 anonim válasza:
Van h jo
Van h szar
Alt a pasik nem tudtak egyutt dolgozni
10/11 anonim válasza:
Nekem egy ilyen lány nem kellene soha az életben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!