Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként milyen érzés 2 pasival egyszerre szexelni?
Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 20:43
1/10 anonim válasza:
Tuti sokkal jobb, mint fiúként! :D
2/10 anonim válasza:
Fárasztó és idő igényes ha nagyon mohók de amugy isteni. 24/N
3/10 anonim válasza:
Strapas.
2 ferfire nehez figyelni, foleg ha csak egymasra akarnak licitalni, ki tud jobban, meg kemenyebben stb stb.
Ha odafigyelnek, akkor brutalisan jo erzes. Es ragados a vege
22/N
4/10 anonim válasza:
Én élveztem nagyon, az egyik hátulról dugott kutyapózban a másikat meg elölről sz.ptam.
Aztán helycsere.
23n
5/10 anonim válasza:
A belemet a seggemen keresztül kihúznàk. Kösz. Nem kell. Akinek tetszik, az biztos élvezi. Keresd olyat .
6/10 anonim válasza:
Punciba simán elfér két pénisz, szóval nem feltétlen kell anál se.
7/10 anonim válasza:
Nekem tetszett de azért 1 pasi jobb legalabb is nekem
8/10 anonim válasza:
párom nagyon élvezi ha beveszünk egy megfelelő extra pasit, viszont nagyon hangulatfüggő, csak ritkán vágyik rá (fantázia jöhet többször, de ténylegesen átélni csak nagy ritkán akarja)
Ha viszont csináljuk, akkor csak úgy repülnek az orgazmusok
9/10 anonim válasza:
Sziasztok benne lennék én is, bármit nektek királynőim csak dughassak.
10/10 A kérdező kommentje:
😅😅😅😅
2021. febr. 6. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!