Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas szexnél milyen érzés egyszerre 2 srác péniszét cumizni?Mennyire nehéz? 21l
Figyelt kérdés
2020. júl. 15. 20:12
1/10 anonim válasza:
Nem nehéz és isteni hogy ennyi pénisszel vagy körülvéve
2/10 anonim válasza:
Izgató, de annyira nem könnyü, 20/l
3/10 anonim válasza:
Nekem volt részem amikor 3 pénisz cumiztam egyszerre,csak a sperma már túl sok volt.Szinte úsztam az ondóban.
4/10 anonim válasza:
Nem nehéz, felveszed az ütemet és csinálod. Nem egy nagy varázslat rá fogsz érezni nyugi.
5/10 tesho válasza:
Úgy érzem vki azt szeretné, hogy alaposan beborítsák az arcát... 🤤
6/10 anonim válasza:
Kettőnél még nincs gond :D Amikor 6-an álltak körbe az már jelentett egy kis kihivást :'D De nagyon izgató és élvezetesen hogy ennyi pénisz vesz körül és mind mereven a kényeztetésre vár :)
23/L
7/10 anonim válasza:
Az semmi! Amikor én 9-et cumiztam egyszerre, na az már valami volt! ;) 20/L ;)
8/10 anonim válasza:
Én meg annyit cumiztam, hogy a Keleti pályaudvartól az Osztyapenkóig állt a sor, na az már szopás volt!
9/10 anonim válasza:
Engem izgat, szoval megoldottam, kell pici logisztika :)
10/10 anonim válasza:
Ha nem ijedsz meg akkor nem lesz gond veluk. De ha nem megy egyszerre akkor a masikat addig verd. 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!