Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, akik introvertáltak titeket nem zavar ha ismerős vagy, haver, munkatárs előtt meztelenre kell vetkőzni pl munka,edzés után?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 24. 07:46
11/20 anonim válasza:
Mi az hogy "introvertáltak titeket"? Engem pl nem lehet introvertálni!!!
12/20 anonim válasza:
#7 hogy mekkora, az szerencse kérdése. Szerencsére meg nem büszkélkedünk, de nem is szégyelljük, mert nem vagyunk rá hatással. Nekem is kis farkam van, de az ismerőseimnek, akikkel szaunába járunk, lankadtan még kisebb, és senki nem zavartatja magát. Most miért gondolnék bármit is a haverről, mert kisebb a farka? Boldog házasságban élünk mind, szép gyerekeink vannak, ezek szerint mindegyikünk farka elég jó. Ez a probléma a te fejedben létezik; másoknak tökéletesen mindegy, mekkora a farkad.
13/20 anonim válasza:
Barátom ha introvertált vagy akkor kezd azzal hogy fokozatosan elkezded áttörni a korlátaidat!
14/20 anonim válasza:
Sose zavart koliba se tesi zuhanyzóba se meg most se uszodában
15/20 A kérdező kommentje:
12#
13# rendben.
Mekkora kicsi?
2023. ápr. 24. 18:35
16/20 A kérdező kommentje:
Tinik között, azért biztos megy egymás kibeszélése. felnőtt embereknél ez biztos másként van.
2023. ápr. 24. 18:38
17/20 anonim válasza:
Én is introvertáltnak tartom magamat. Jó, nem az a 0-24-ben bent ülős típus vagyok, de pl. bulikba meg ilyen helyekre nem járok, valahogy nem az én világom. Januárban elkezdtem szaunázni járni. Ott ugye fürdőruha nélkül kell lenni, de még magamon is meglepődtem, hogy a második alkalommal már gond nélkül levettem magamról még a lepedőt is. A merülőmedencét is meztelenül használtam. Persze itt mindenki idegen volt. Ha ismerőssel mentem volna és ő is ugyanúgy meztelen, akkor én szerintem sem takargatom magamat. Akkor ciki ez, ha a másik fél nem meztelen vagy zavarja a dolog. Ha mindenki ugyanúgy pucér, akkor nem érezném magamat kellemetlenül, nem zavarna.
18/20 anonim válasza:
#16 senkinek nem "tökéletes" a teste (egyáltalán mi az, hogy tökéletes??), a tinik pedig nagyon érzékenyek a testüket ért kritikára. Ez így egy ördögi kör, mert bárkit meg lehet szégyeníteni, csak akarni kell. Mire benő az ember feje lágya, kevésbé lesz szégyenlős, éspedig nem azért, mert szebb/izmosabb/nagyfarkúbb lesz (sőt! az annyira szégyellt tinikorban voltunk a legszebbek, legizmosabbak, és még a farkunk is töpörödött azóta!), hanem mert nem érdekli mások véleménye. Ha a tiniket zavarja, hogy mások mit beszélnek róluk, akkor nagyon egyszerű a megoldás: tanulják meg ignorálni. Arisztotelész ezt válaszolta, mikor elmondták neki, hogy a háta mögött miket beszélnek róla: "Ha nem vagyok ott, tőlem akár meg is verhetnek!"
19/20 anonim válasza:
Sosem volt ezzel problémám, iskolába, át öltözni tesi órára, öltözőben le vetköztem meztelenre mivel a torna rövid gatyát boxer nélkül vettem fel, zavar ha rajtam volt torna órán, engem nem zavart osztály társak meztelen látnak.
20/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar, mondjuk én nyitott személyiség vagyok, és szerintem az, hogy meztelenül vagy a saját nemed előtt, az természetes.
Ugyan az van neki is a lába között mint neked.
Edzőtáborok-ban együtt tusolok a többi sráccal, kortól függetlenül, és 90%-ban nem szégyenlősek, méret és szőrzet miatt se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!