Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, milyen dildótok/vibritek van? Milyen okból szereztétek be?
Nekem van egy 20 cm-es letapasztható dildóm, realisztikus péniszt szerettem volna ezt nagyjából hozza is. Nem túl vastag, a hosszát pedig egyáltalán nem használom ki max 10 cm-ig.
És van egy Latetobed mini vibrátorom, akkora mint az ujjam. Amíg lovagolok a dildón ezt szoktam a csiklómhoz érinteni. Több fokozatos és tölthető, nem akartam elemeset.
Én teljesen megvagyok elégedve ezekkel, gondolkodtam, hogy veszek még valami csikló szívót, esetleg dupla dildót mert popsiba is szeretem. Milyen okból szereztem be? Mert nagyon szingli vagyok... :D
Nekem zselés, 14*3,5-ös :D
Azért szereztem be, mert a párommal nem egyeznek az igényeink, én kicsit többször szexelnék.
tényleg rugalmas és nagyon puha a tapintása, jól kitölt, nem nagy méret de nekem pont jó.
élvezem hogy jól hajlik, bele tudok ülni, fekve is kényelmes és a kinézete is mókás.
én szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!