Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők, milyen dildótok/vi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, milyen dildótok/vibritek van? Milyen okból szereztétek be?

Figyelt kérdés
Ha van róla link, kommenteljétek be, vagy írjátok meg, mekkora méretű.

2023. ápr. 23. 15:04
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

Nekem van egy 20 cm-es letapasztható dildóm, realisztikus péniszt szerettem volna ezt nagyjából hozza is. Nem túl vastag, a hosszát pedig egyáltalán nem használom ki max 10 cm-ig.

És van egy Latetobed mini vibrátorom, akkora mint az ujjam. Amíg lovagolok a dildón ezt szoktam a csiklómhoz érinteni. Több fokozatos és tölthető, nem akartam elemeset.

Én teljesen megvagyok elégedve ezekkel, gondolkodtam, hogy veszek még valami csikló szívót, esetleg dupla dildót mert popsiba is szeretem. Milyen okból szereztem be? Mert nagyon szingli vagyok... :D

2023. ápr. 23. 15:39
 2/5 anonim ***** válasza:
92%

Kezdésnek ezt szereztem be:

[link]

Olyan szexi, szűz fiú megjelenése van, addig jó, amíg össze nem jövök egy fiatal sráccal.

Meg egy ilyet:

[link]

Ok? Válás után, egyelőre szingliként.

39N

2023. ápr. 23. 16:05
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

[link]

Ilyenem van évek óta.

Azért, mert nincs senkim.

N34

2023. ápr. 23. 16:15
 4/5 anonim ***** válasza:
91%

Nekem zselés, 14*3,5-ös :D

Azért szereztem be, mert a párommal nem egyeznek az igényeink, én kicsit többször szexelnék.

2023. ápr. 23. 17:00
 5/5 anonim ***** válasza:
78%

[link]

tényleg rugalmas és nagyon puha a tapintása, jól kitölt, nem nagy méret de nekem pont jó.

élvezem hogy jól hajlik, bele tudok ülni, fekve is kényelmes és a kinézete is mókás.

én szeretem

2023. máj. 3. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!