Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal lányok akiknek van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok akiknek van támogatója: honnan szereztétek és hogyan szól a megállapodás?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok
2023. jan. 21. 14:39
 1/5 anonim ***** válasza:
59%

A puncsról van.

Heti 2 szex van általában, de ez nincs kőbe vésve. A számba élvez el és a spermát le kell nyelnem, ezt előre kikötötte, de ez amúgy sem okoz nekem gondot. Azt nem mondom el, hogy mit kapok cserébe.

2023. jan. 21. 14:48
 2/5 anonim ***** válasza:
39%
A baratnom mutatott be neki. A felesege bunronda, parancsolgato, a kolykei utaljak. En soha nem vonom kerdore es nem biraskodom folotte, ami a haloszobaba tortenik az ott marad. Nem kopasztom csontra, egyik kartyajat en hasznalom amire kell, de nem elek luxus korulmenyek kozott. Talan ezert tart meg mindig, mert nem koltom a penzet gatlastalanul. Jo kozeposztalybeli eletem van.
2023. jan. 21. 15:26
 3/5 anonim ***** válasza:
14%
1# és vonzó legalább valamennyire? Milyen a szex vele?
2023. jan. 21. 15:47
 4/5 anonim ***** válasza:
32%
En sugardaddy vagyok puncs.hu oldalon mennek a bizniszek
2023. jan. 21. 16:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Volt Pécsen ilyen ismerősöm. Egy fiatal orvostanhallgató csaj lakott az egyik lakásában, csak a rezsit kellett fizetnie. Míg csinálta az egyetemet végig ott élt. Pár hetente, néha pár havonta szexeltek. Azt mondta nem akar a bérbeadással szöszölni, és így legalább vigyázva van a lakásra, nem törnek be, stb.
2023. jan. 21. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!