Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalommal illik popsinyalást kérni a fiútól?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 23. 11:34
11/20 anonim válasza:
Én nem csak ki nyalnám a popsid, hanem finom kis tágítás után meg is dugnám.
12/20 anonim válasza:
Iszonyú, hogy mennyi idióta van itt.
13/20 anonim válasza:
Ha első alkalommal ezt kérné egy lány, azzal azt érné el, hogy még nagyon sok további alkalom is lenne! :)
15/20 anonim válasza:
Ezt nem hiszem el, mikor jutottunk el oda, hogy ahol jön ki a SZAR, azt nyalogatjuk? Az ebédbe is beleszartok és megeszitek? Ész megáll.
16/20 anonim válasza:
15#
A szexuális kulturád nulla.
Talan el kéne kezdeni egy kicsit olvasgatni.
17/20 anonim válasza:
#16: vagy inkább te vagy egy kib@szott nagy gyökér, ezen még nem gondolkodtál?
18/20 anonim válasza:
17# gyökér vagy te !Nem tudod mi az izgi,egy nagy prűd vagy !Kicsit művelődj !Biztos vagyok hogy te felöltözve szeretkezel :)
19/20 kriszyork válasza:
Ha ilyet kért volna elsőre valaki tőlem, fogal körömel ragaszkotam volna hozzá, hogy végre nem egy prűd csaj.
20/20 anonim válasza:
Ha ilyet kerne egy csaj en nagy orommel tennem meg mivel imadom es eleg sok haverom is szereti a noi popsit nyalni, sajnos volt olyan kapcsolatom ami nem tartott tul sokaig, lovaglo pozba el akartam kezdeni az akkori parom popsilyukat izgatni az ujjammal az meg hirtelen megrandult, hogy uristen micsinalok, tudtam, hogy ez sokaig nem fog tartani, hat igy is lett most ezekrol a prűd csajokrol jutott eszembe, borzaszto szamomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!