Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a beszólás beleférne a szexpartneretektől? Vagy már rosszul esne? Többi lent!
Szerintem egy szexkapcsolatban ne várj túl sokat... Attól még persze ez nem igazán kedves tőle hogy ilyeneket mond ha már kérted hogy ne tegye, de vagy tényleg ilyen a humora vagy egyszerűen pont nem érdekli hogy ez téged hogy érint. Ami félig megérthető... Mondjuk ez emberileg is minősíti őt, mert valóban mondjuk magamból kiindulva idegenekkel se vagyok b.nkó, ahogy már előttem is írták, de az is igaz amit már színén írtak mások is hogy megdugni akar nem kedveskedni.
Szóval döntsd el hogy ez mennyire zavar mert változni nem fog, az elég valószínű.
Nem túlzod el, ha te úgy érzed, hogy bántóak a megjegyzései, akkor azok. Ez ennyire egyszerű, nem fog változni, hagyd a p...ába.
Bírom amúgy ezeket a nyelvtani zsenialitásokat, klaffol :D Az vagy klafa, vagy klappol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!