Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a beszólás beleférne a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a beszólás beleférne a szexpartneretektől? Vagy már rosszul esne? Többi lent!

Figyelt kérdés
Minden klaffol vele,semmi más bajom nincs,de néha,amikor beszól olyat,(amit ő viccnek szán),pl mondom hogy most nem tudunk talizni,mert be kell tanítanom az új kolléganőt és tovább kell bent maradnom, erre ő: nem baj,hozzad őt is. Vagy amikor mondja,hogy a kollégája majd jön nyalni...vagy pl mondom hogy most megvan,legközelebbre tegyük át,ő meg beszól,:nem baj,majd te csak nézed én meg a szomszédasszonnyal. Jeleztem már neki,hogy nekem ez nem fér bele és rosszul esik,de ő csak kinevet,hogy viccnek szánta,meg csak én kellek neki. Tudom van ilyen hármasos beütése,de már megbeszéltük,hogy nekem nincs. Jogos a megsértődésem? Vagy csak télleg eltúlzom,hogy bántóan esik?
2023. ápr. 21. 16:46
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
52%

Nem figyel rád. Minek vagy vele, nem értem.

45/F

2023. ápr. 21. 16:51
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha szárazon akarok fogalmazni, akkor téged dugásra tart, egy lyuk vagy. Nincs mit veszíteni neki, ha egyszer belemész, akkor jó, ha nem, akkor nem. Nekem ennyiből ez jön le.
2023. ápr. 21. 16:57
 3/23 anonim ***** válasza:
84%
A szexpartnered, nem a pasid. Megkérheted hogy ne mondjon ilyesmit, és oké hogy nem esik jól, nekem sem esne. De megsértődni egyáltalán nem jogos.
2023. ápr. 21. 17:00
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jogos, én, a szeretőmmel, szexpartneremmel sosem bánnék így.
2023. ápr. 21. 17:04
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Pasiként mondom/írom, hogy nagyon nem férne bele!
2023. ápr. 21. 17:08
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy igazi suttyo, iskolazatlan paraszt az ilyen, a megnyilvanulasaibol egyertelmu.
2023. ápr. 21. 17:20
 7/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor csak nem én vagyok a hülye. Az elején aztis leszögeztem,én nem parancsolok neki,ha mással is szexel (elvileg nem,mert jól működünk együtt) de ha mégis az ő dolga,én erről nem akarok tudni. Nyilván pasi,megnéz másokat vagy flörtöl,de ne előttem! Ezt eddig betartotta! Nem is sértődtem meg ezen sem,de rosszul esett. Én sem mondanék ilyet fordítva neki,hogy hozzad a haverodat/kollégadat!
2023. ápr. 21. 17:25
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

A #2-es eltalálta a szöget, te csak egy szexpartnere vagy aki esetében nem tartja fontosnak hogy túlságosan komfortosan érezd magad. Nem akar meghódítani, sem úgymond bevágódni, csak dugásra tart. Kb. úgy van vele, hogy ha besérőtdsz hát besértődsz, akkor majd dug tovább mással.

S abban is igaza van az előttem szólóknak hogy az ürge szimplán jellemhibás. B'meg, értelmes ember azzal is normális, nem szólogat be neki akit nem akar megdugni.

2023. ápr. 21. 17:33
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2023. ápr. 21. 17:41
 10/23 A kérdező kommentje:
24/L 34/F
2023. ápr. 21. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!