Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a beszólás beleférne a szexpartneretektől? Vagy már rosszul esne? Többi lent!
Figyelt kérdés
Minden klaffol vele,semmi más bajom nincs,de néha,amikor beszól olyat,(amit ő viccnek szán),pl mondom hogy most nem tudunk talizni,mert be kell tanítanom az új kolléganőt és tovább kell bent maradnom, erre ő: nem baj,hozzad őt is. Vagy amikor mondja,hogy a kollégája majd jön nyalni...vagy pl mondom hogy most megvan,legközelebbre tegyük át,ő meg beszól,:nem baj,majd te csak nézed én meg a szomszédasszonnyal. Jeleztem már neki,hogy nekem ez nem fér bele és rosszul esik,de ő csak kinevet,hogy viccnek szánta,meg csak én kellek neki. Tudom van ilyen hármasos beütése,de már megbeszéltük,hogy nekem nincs. Jogos a megsértődésem? Vagy csak télleg eltúlzom,hogy bántóan esik?2023. ápr. 21. 16:46
11/23 anonim válasza:
#10 ha ennyire tapintatlan a fószer és idegesít akkor cseréld le normálisabbra és a problémád megoldva. Ha abban ringatod magad hogy akár több is (kapcsolat) lehet idővel köztetek akkor teljesen tévúton jársz. A muksó beszólásai, tapintatlanságai elég jól elhelyeznek hol tart az értékrendjében (dugópajtinő és pont).
12/23 anonim válasza:
Hát! Ennyi idősen azért már felnőttebb is lehetne a pasid!
13/23 A kérdező kommentje:
Nem élem magam illúziókba,mert énsem tudok vele kapcsolatot elképzelni! Mind a ketten szexelünk a másikkal ez oké,de elvárom,hogy a másik hatarait betartsuk!
2023. ápr. 21. 17:55
14/23 anonim válasza:
Szexpartnerek vagytok. Nem értem a hisztidet.
Te egy lyuk vagy, ő egy kolbász. Semmi több. Ha ennyire lelkis vagy, akkor ez a dolog nem neked való.
15/23 anonim válasza:
#13 ha nem tartja be a határaidat, nem érzed magad jól vele akkor mi a szöszért ragaszkodsz hozzá??? B'meg, ami nem jó azt offoljuk, nem pedig rájárunk. Azért mész hogy jól érezd magad, nem azért hogy sz.rul.
16/23 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad van! De jól érzem magam vele,jó a szex is. Emberileg is figyelmes,kivéve ezeket a b..i beszólásait,amit kb 2havonta elsüt. Eddig nem szóltam érte,én vagyok a hülye. De ha továbbra is felhozza,off
2023. ápr. 21. 18:03
17/23 anonim válasza:
Direkt bánt meg néha. Simán csak az van, hogy a nők elvesztik az érdeklődést az olyan férfiak iránt, akik körbe ugrálják őket.
Így viszont kihívásnak érezheted még azt is, hogy megfelelj neki hosszabb távon szexpartnernek.
Ha nagyon a kedvedben járna, akkor pár héten belül azon kattogna az agyad, hogy azért kapaszkodik beléd, mert más nőnek nem kell.
18/23 A kérdező kommentje:
Utolsó lehet benne valami... Pont a multkor dicsertem meg,mert egy kirandulason nagyon "körbeugrált"
2023. ápr. 21. 18:16
19/23 anonim válasza:
#16 két havonta van egy ilyen elszólása??? Huh, bocs, de annyira elkámpicsirodva írtad mintha két óránként szólna be (ettől még tudhatná nem díjazod ezeket a mondatait).
20/23 anonim válasza:
Humorosan próbálna elvinni a harmasiranyba. Vág tényleg csak humor, de te meg nem vagy vevő rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!