Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha nemi erőszak után lefekszik valaki azzal, aki megmenti?
Wattpados könyvet írok, 100%ban +18as tartalommal, szóval nem slow burn történet, ezt leszögezném.
A kérdésemmel kapcsolatban:
Röviden, a lényeg, hogy a főhősnőt majdnem megerőszakolja két pasi az első fejezet elején. A főhős férfi, megmenti az erőszaktervőktől,és mivel a lánynak nincsenek szülei és egyedül él, ezért (tudom nem teljesen reális), el megy a megmentőjével (ismerik egymást már korábbanról, de nem beszéltek eddig egy szót sem kb.) A pasi segít ellátni a sebeit meg beszélgetnek, vacsoráznak, és a lány az ágyában alszik.
A második fejezet elejére gondoltam egy csókot ilyen ismerkedős részeket, és a 3. fejezetben szexet.
Szerintetek korai a 3. fejezetben szex? (Az olvasók többsége csak a szex miatt kattint rá, nem akarom őket untatni.)
Help.

Igen megtörténhet.
Feszültség levezetésként, hálaként.
És a nők gyakran csak szexel tudják, az érzelmi törödést elérni. Elég lenne csak az ölelés kedvesség, támogatás, de aztán nehéz a visszautasítás ilyenkor, és inkább belemennek.

A Rovásember című könyvben, a nőt 3 útonálló teszi magáévá, majd miután megmentette a főhős másnap lefekszik vele.
Nem kell logikát követve írni, még könyvekben is bárhogy lehet.

Nem, ez teljesen nem normális.
Nemcsak attól erotikus egy történet, mert minden egyes fejezetben szex van.
Van valami oka, hogy már a 3. fejezetben meg kell történnie a dolognak, azon kívül, hogy erotikus történetet írsz?
Ha igen, és nyomos indokod van rá, akkor oké, ha nem akkor én a helyedben átgondolnám az egész sztorit, hogy ilyen esetben nem-e lenne jobb egy slowburn.
Egyébként, ha megfelelő helyen hirdeted, akkor lesz sok olvasód erotika ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!