Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy részeg nővel lefekszik egy férfi az erőszak?
Én támogatom a leírtakat.
Nem kötelező piálni.
25f
és mi a jó abban ha a csaj ott fexik mozdulatlanul te meg natur szárazon meghágod.
a csaj semmit se csinál ha szerencséd van egy kis izgatástoól benedvesedhet ha meg nem igy jártál
én inkább addig nyalnám mig magához nem tér utána egyenes utad lesz :-)
szerintem ha a pasi is részeg nem erőszak, de azért figyelj. Függetlenül attól,h mit mond a jog, erkölcsből nem kéne kihasználni azt ha valaki hulla részeg. Ennyi erővel ki is rabolhatnád, részeg lehet,h röhögve odaadja a cuccát. Szerinted az nem rablás?
Ha jogilag nem is büntetendő, gerinctelenség és rettentő aljas dolog (amennyiben a pasi józan vagy csak kicsit be van csípve)
3. itt most nem a pasira gondolok(aki valszeg legalább annyira részeg és örül h összehozott egy merevedést fel se tűnik neki h a csaj se csinál semmit) hanem hogy utána a csaj fel van háborodva hogy milyen szemét egy világ és őt bizony megerőszakolták.
talán ez egy jobb példa lesz:mintha fogsz rákursz egyet a kalapácsal a karodra eltörik a kezed begipszelik éss te felháborodsz a betadinszag miatt
halljátok ezek a pldák egyre rosszabbak:D
5. nek: és a jozan ész? énse járkálok ingzsebből kilogó köteg 20ezressel a 8. kerületbe vagyis igazábol sehol se mert tudod h valakinek szemet szúr és kirámol. nem hagyom nyitva a kocsit lehuzott ablakkal bent a laptoppal mert ugyan erkölcsileg nem illik benyulni más autojába de azért mégis ha találsz egy 20ezrest az uton nem kezdesz el kérdezősködni h kijjé volt...lehetne persze és helyes is lenne de aki ilyenbe bízik az szerintem tisztán hülye...
mégegy példa...elkap a hév összeszolalkozok valakivel akit hirtelen felindulásbol elküldök a drága anyukájába ő meg ezért beveri az orrom...a reakciom annyi h tudomásul veszem igen ez sok volt nem így kellett volna értettem nempedig feljeletem testi sértésért...de lehet én vagyok kicsit tul peszimmista/realista
ha a férfi is részeg nem erőszak, de egyébként szerinem rettentően nyomorék dolog. Ha te józanul kihasználnál így egy öntudatlan nőt, egy debil állat vagy.
24/F
mielőtt mindeki nekem ugrik mint már említettem a golyatáboros eset miatt merült fel bennem a dolog h vajon miért sírnak ezért a nők h mert megerőszakolták őket mikor senki se erőszakolt beléjül annyi piát h ne tudjanak magukrol.
((3 éve boldog párkapcsolatba élek az inmáron menyaszonyommal maximum őt szoktam részegen megfektetni ami hamár hozzám költözött talán nem erőszak:D ))csak teoretikusan merült fel bennem h szerintem a kimondottan kirivó esetektől eltekintve ez azért messze áll attol mint mikor az utcán letámad a csoka és beléderölteti a farkát miközbe te megteszel midnent hogy ellenállj. nem állítom h szép dolog meg h erkölcsös csak h azért nem azok a büdös taho faszik tehetnek rola hogy a csaj csumarészegen tántorogva nem tudja hogy holvan és beledől egy farokba aztán másnap meg megy a rinya hogy dehát őt megerőszakolták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!