Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy részeg nővel lefekszik egy férfi az erőszak?
énis részeg ő is részeg megtörténik és az én hibám lenne?:Dnem arra gondolok amikor én vizet iszok vele meg vodkát itatok...mondjuk régen volt olyan h a csaj eléggé leitta magát amig én nem ittam mert vezettem...mondjuk akkor is együttvoltunk már pár hete előtte is utána is szexeltünk már:D de ha ő annyit iszik h ne tudjon magárol az mért lenne az én hibám...nem merevrészegre gondolok hanem tudjátok az a spicesnél részegebb de még mozog...
mondjuk ez nap nap nap folyik kb az összes szorakozohelyen és egész kevés kerül a story címlapjára...
Szerintem van felelőssége a nőnek, hogy ne igyon annyit,hogy ne tudjon magáról.
Viszont nem csak szándékosan tudja leinni magát valaki.
Úgy értem, hogy pl. én ismerem a határaimat (most már), de egyszer előfordult, hogy 1-2 ital után megittam egy koktélt, mert én ugye bírom, és 20 perc múlva kiütött. Kb. bárki, bármit csinálhatott volna velem.
Az volt a szerencsém, hogy barátokkal voltam és vigyáztak rám, haza vittek.
Nem így terveztem egyáltalán, de ez lett belőle.
Szóval ennek a témának is több oldala van.
Ha az egyik fél annyira ittas, hogy nem képes az elutasításra (alig áll a lábán, nem tud magáról, nem bír rendesen beszélni), akkor az nemi erőszaknak minősül.
Ez nem vélemény kérdése, ez így van törvénybe foglalva :D
Az, hogy a nő mennyit iszik, az csak arra jogosítja fel, hogy ő mennyit iszik.
Ha egy férfi nem úgy megy el bulizni, hogy uhhh, jó lenne vigyázni, mennyit iszok, nehogy valaki megerőszakoljon (márpedig a férfiak nem indulnak el így bulizni), akkor egy nőtől sem várhatod el ugyanezt.
" de ha ő annyit iszik h ne tudjon magárol az mért lenne az én hibám..."
Valóban nem. De ha ebben az állapotában közösülsz vele, az már a te hibád. (Bűnöd.)
Utolsónak: nem valószínű, mert a férfiaknak a sok piától nem műxik a bráner. Mellesleg egyszer fiatal koromban egy szerelmi bánat miatt elkövetett italozás után olyan bűnronda nő mellett ébredtem, hogy a mai napig is csak remélni tudom, hogy tényleg nem történt semmi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!