Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy részeg nővel lefekszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy részeg nővel lefekszik egy férfi az erőszak?

Figyelt kérdés
Egy másik kérdésnél merült fel bennem, hogy ha egy erősen ittas hölgyet lefektet egy hasonlóképpen ittas/józan férfi akkor az erőszaknak számit? Elsősorba nők véleményére lennék kíváncsi. Mert én ugy gondolom h mindekinek fel kéne mérnie hogy mennyit ihat és ha a merevrészeg leányt megfekteti valaki akkor a hölgy így járt. itt nem arra gondolok hogy bedrogozzák hanem h a nő önszántábol annyit iszik h a végén már nem tud magárol se igazán.

2014. okt. 17. 08:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha te itatod le, vagy hozod bodult állapotba akkor az! Ha a padin fekszik részegen és kihasználod szintén!
2014. okt. 17. 09:49
 12/30 anonim ***** válasza:

*a padon

És természetesen eszméletlen állapotban!

2014. okt. 17. 09:51
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

mivel részegen nincs önkontroll simán erőszak

valszeg tiltakozni sem tudott

így ha a hölgy úgy dönt akkor bizony erőszak ... és feljelentheti a pasit

és itt teljesen mindegy h önszántából ivott a nő

mert a pasi kihasználta a helyzetet!

más kérdés az h merev részegen hogy tud dugni egy pasi és egy nő ????

:-D

2014. okt. 17. 09:57
 14/30 A kérdező kommentje:

mire gondolsz? h szándékosan az a célom(tegyük fel most nekem bár ezért fogok még itt kapni:D csak így egyszerűbb E/1 be) h merevrészegre itassam akkor erőszak? ez végülis szerintem inkább csak szemétség mert nemet bármikor mondhat h ő nem kér többet nem fogad el többet stb. vagy az ha egy szorakozohelyen meghívok egy csajt egy italra meg mégegyre és világos jelzést adok hogy mit szeretnék és fizetem tovább az ivását majd mikor ő kellően részeg és valszeg én se vagyok már színjozan akkor hazaviszem megdugom az erőszak? azért ezek nem azok a pillanatok amikor ne tudná soha azt mondani h bocs nem kérek többet.

persze egy földön fekvő csajt nem dugsz meg csak azért mert mozdulatlan az inkább nekrofília:D bár vicces elképzelni h sétálsz az utcán és jé egy fekvő csaj puffneki aztán mehetünk tovább:D:D:D:D jo lehet egy kicsit beteg:D

a másik meg h most azért nagyábol olyan dolgokrol beszélgetük ami nap mint nap estéről estére megtörténik sokszor sok szorakozohelyen:D

2014. okt. 17. 10:00
 15/30 A kérdező kommentje:
akkor ha neagyisten elválnak az utjaink a menyaszonyommal és betévedek egy szorakozohelyre mielőtt szobaálnék egyáltalán a csajllal aláiratom h nem kényszerítem semmire önszántábol fogadja el a megvhívásomat néhány alkohol tartalmú italra amit ő választ és tudja mi van benne. 2 tanu fénykép közjegyző pecsét?:D
2014. okt. 17. 10:02
 16/30 anonim ***** válasza:

A nekrofilia a halottal való közösülés!

Claritasa. Buliban megiszunk a hölggyel este 20-24-ig egy üveg bort. Mindenki érzékenysége más az alkoholra. Szobára megyünk, megtörténik. Reggel a hölgy feljelent. Közel sem biztos, hogy elitélnek nemi erőszakért, vagy szeméremsértésért.

Döntö lesz a látlelet és az esetleges tanuk elmondása.

2014. okt. 17. 10:12
 17/30 anonim ***** válasza:

Elvileg mindkét félnek bele kell egyeznie a szexuális kapcsolatba, viszont ha ugye az egyik fél már nincs döntőképes állapotban, és esetleg a másik is csökkent képességűre issza magát, akkor mi a helyzet?

Én leginkább azt tanácsolom, hogy ne, mert másnap a csaj felkelhet, és látja, hogy ondós a bugyija, és megy a rendőrségre, hogy úristen, megerőszakoltak!!! Aztán közben pár órája még úgy nyelte a br0kit, mint kacsa a nokedlit.

Bár hozzáteszem, rengeteg helyen elválik a büntetőjog és a valóság. Lehetnek olyan, mindkét fél számára élvezetes helyzetek, amik jogilag kérdésesek. Igazából, mint mindig mindenben, itt is a nő dönthet utólag, hogy bűncselekményt követtél-e el.

2014. okt. 17. 10:24
 18/30 A kérdező kommentje:

persze meg ha nem fizetem a ki a örömlányt az lopás vagy erőszak:D

én amugy ezt nem tartom jonak ha le tudja magát inni annyira h öntudatlan legyen akkor viselje a következményeit...ha részegen elesek és beverem a fejem nem fogom beperelni a kocsmát:D aki hülye haljon meg...de lehet én vagyok elfajzott:D

2014. okt. 17. 10:38
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
De kérdezõ, attól mert a csaj öntudatlanul seggrészeg, te miért érzed magad feljogosítva bármire is??? Neked az jàr vagy mi???
2014. okt. 17. 10:57
 20/30 anonim ***** válasza:
És ha még fel is csinàlod??
2014. okt. 17. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!