Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez rossz szerencsétől lehet?
Figyelt kérdés
Eddig két ellenkező neművel volt "dolgom", online ismertem meg őket de személyes találkozóig nem jutottunk. Az egyik egy tini volt, ő nagyon labilis volt és hát jah, neki 2 hétig mindig volt valaki aki a megmentője aztán tovább lépet. Legutóbb egy korombeli, 23 éves nővel beszélgettünk jó sokáig, folyékonyan ment a beszélgetés és nem kellet keresni a témát. Vele még kapcsolatot is el tudtam volna képzelni, nudeokat is cseréltünk vele, illetve kamerán keresztül is láttam, telefonszámot is cseréltünk. Én elutaztam volna hozzá hogy találkozzam vele, de kiderült hogy nincs túl az exén és szép lassan leépült az egész "kapcsoaltunk". Igazából mindketten azt mondták hogy nem az én hibámból nem akarnak semmit.. Ez szimplán rossz szerencse lenne? 22/f2023. ápr. 20. 02:15
1/3 A kérdező kommentje:
Jah, vagyis még nem jutottam el a szexig.
2023. ápr. 20. 02:16
2/3 anonim válasza:
Két példából nem lehet ezt a következtetést levonni, általában a srácok életében sok kudarc és visszautasítás előz meg valami jót. Mások (pl én is) sokkal több visszautasítást kapnak olyan szituációkban is amik már szinte sínen vannak.
Összesen eddig két lánynál probalkoztál?
Személyesen milyen kapcsolataid alakultak ki lányokkal? ( gondolok itt arra hogy hogyan viszonyultak hozzad, jól kijöttél e velük)
3/3 A kérdező kommentje:
Egynél próbálkoztam, kettőnek viszonoztam az érdeklődését. Mind szerencsétlenül ért véget. Akinél próbálkoztam középiskolában az volt az egyetlen élő.
2023. ápr. 21. 08:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!